Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Floortje terug naar het einde van de wereld: Rose in Bradford

Britse verliet het tropische Palmerston; donderdag, 21.35 uur, NPO 1

Deel:

In de reeks Floortje terug naar het einde van de wereld (BNNVARA) gaat Floortje Dessing op bezoek bij een aantal oude bekenden die ze in de afgelopen jaren bezocht. Wonen ze nog steeds aan het einde van de wereld of heeft hun leven een andere wending genomen? Rose woont niet meer op het tropische eilandje Palmerston, maar in het Britse Bradford. 

De Britse Rose, bij wie Floortje Dessing vanavond opnieuw langsgaat, woont niet meer op het tropische eilandje Palmerston. Floortje ontmoet haar deze keer in een van de meest grauwe en arme steden van Engeland: Bradford. In Floortje terug naar het einde van de wereld vertelt Rose hoe ze hier verzeild is geraakt. Kan ze wennen aan de regen en de kou?

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Floortje terug naar het einde van de wereld Bradford
Niet het tropische Palmerston, maar het Britse Bradford vormt het decor van Floortjes eerste ontmoeting. Credits: BNNVARA.

In deze aflevering gaat Floortje Dessing ook langs bij Mari, die in de jungle van Ecuador woonde, maar inmiddels is te vinden in Londen. Mari pendelt tegenwoordig tussen Londen en Ecuador. Hoe ziet haar leven er nu uit?

Floortje terug naar het einde van de wereld

Floortje Dessing portretteerde in Floortje naar het einde van de wereld mensen die op afgelegen plekken wonen. Maar hoe gaat het een aantal jaren later met hen? In Floortje terug naar het einde van de wereld zoekt de presentator hen opnieuw op. In de zesde aflevering is Floortje in Engeland, waar ze Rose en Mari ontmoet. Hoe is hun leven verlopen sinds de vorige uitzending?

Donderdag 7 mei, 21.35 uur, NPO 1

Beeld: BNNVARA

--:--