Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Fred van Leer: Alles uit de kast

Stylist geeft vrouwen make-over

Vandaag start het tweede seizoen van 'Alles uit de kast' (TLC), waarin Fred van Leer vrouwen met uiteenlopende vormen en maten van kledingadvies voorziet. "Iedere vrouw verdient het om zichzelf mooi te voelen."

Deel:

"Vaak letten vrouwen alleen maar op wat er niet mooi is aan hun lichaan," vertelt de stylist. "Als ze voor de spiegel staan, is het net alsof ze op zoek gaan naar wat er niet klopt. Ik wijs ze op wat wél mooi is en zoek daar geschikte kleding bij. Het is echt niet nodig jezelf zo tekort te doen." In de eerste aflevering maakt Fred kennis met de 32-jarige Niki. Deze moeder van vijf kinderen is na haar zwangerschappen niet blij meer met haar lichaam. Ze omschrijft zichzelf als een moderamp, maar wil zich graag weer mooi kunnen voelen in haar kleding.

Beenprothese

De 51-jarige Jolanda heeft sinds twaalf jaar een beenprothese, waardoor ze heel onzeker is over haar lichaam. Winkelen vindt ze sowieso lastig, omdat ze veeel ruimte nodig heeft om zich te kleden. Fred weet wel raad en gaat met beide dames aan de slag. Hij biedt ze een luisterend oor en geeft ze meer zelfvertrouwen.  

Fred van Leer: Alles uit de kast

Dinsdag 22 oktober, 20:30 uur op TLC

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--