Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gemoederen lopen hoog op in slotaflevering 'Dream School'

Bijzondere lunch met ouders en begeleiders; dinsdag, 20.55 uur, NPO 3

Deel:

In de slotaflevering van Dream School (NTR) komt topvoetballer Dominique Bloodworth lesgeven. Naast de les van deze Oranje Leeuwin staat er een excursie op het programma. De leerlingen gaan met rapper Junte – 'Sticks' – Uiterwijk naar zijn expositie in Museum de Fundatie in Zwolle. Maar tijdens dit uitstapje lopen de gemoederen hoog op.

Voor de vierde keer hebben voormalig bokser Lucia Rijker en rector Eric van ‘t Zelfde de deuren van het oude klooster in de bossen bij Hilversum geopend. Veertien voortijdig schoolverlaters gingen hier de afgelopen weken in het realityprogramma Dream School de confrontatie met zichzelf aan.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Dream School Eric van 't Zelfde Lucia Rijker
Rector Erik van 't Zelfde en voormalig bokskampioene Lucia Rijker. Credits: NTR .

In de laatste aflevering van Dream School zal duidelijk worden hoe de leerlingen op het experiment terugkijken. Hebben ze een overwinning op zichzelf behaald en een stap gezet in de richting van een mooie toekomst?

'Heilige Boontjes'

Na de ervaring in Zwolle is het de vraag hoe de slotbijeenkomst van Dream School zal verlopen. Blijft het daar wel rustig? Alle leerlingen hebben hun ouders en begeleiders uitgenodigd voor een bijzondere lunch. Maar deze maaltijd hoeven ze niet in hun eentje te bereiden. Ze krijgen hulp van het kooktrio ‘De worsten van Babel’ en koffiemakers ‘Heilige boontjes’, die eerder als docenten in het programma te gast waren.

Dream School (slot)

Dinsdag 26 mei, 20.55 uur, NPO 3
(herhaling: woensdag 27 mei, 21.55 uur, NPO 3)

Beeld: NTR 

--:--