Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gods liefde: 13 adoptiekinderen op je 23e

Op je 23e al 13 kinderen hebben, dat klinkt heftig. Katie Davis (nu 28 jaar) heeft echter dertien meisjes geadopteerd toen ze nog maar 23 jaar oud was in Oeganda, waar ze nu ook woont. God heeft haar in 2006 naar dat land geroepen en inmiddels heeft ze er een zendingsorganisatie opgericht.

Deel:

Katie wist niet goed wat ze na haar middelbareschooltijd wilde doen. God opende haar ogen en liet haar zien dat ze zendingswerk mocht doen in Oeganda. Ze besloot niet verder te studeren, en ging een jaar lesgeven in de kleuterklas van een weeshuis in Oeganda.

In 2008 richtte ze de zendingsorganisatie Amazima Ministries op, die ervoor zorgt dat meer kinderen naar school kunnen doordat ze gesponsord worden. Vijf jaar later adopteerde Katie dertien meisjes, die ze opvoedt alsof ze haar eigen kinderen zijn.

Dertien dochters als bruidsmeisjes

Katie ontmoette haar man, Benji, voor het eerst in Oeganda, ook al kwamen ze allebei uit Tennesse. Benji kwam ook voor zendingswerk naar het land. In 2015 trouwde het stel, met de dertien dochters als bruidsmeisjes.

Een prachtige manier om Gods liefde te verspreiden en te delen met andere mensen en een ontzettend groot offer om alles achter te laten en te doen wat Hij van je vraagt. Een inspiratie voor veel mensen, maar misschien een te grote stap voor de meesten? Katie: “Je hoeft niet in Oeganda te zijn om zendeling te zijn. Je hoeft geen dertien kinderen te adopteren om de handen en voeten van Jezus te zijn.”

Bron: GodTV

Katie Davis adoptiekinderen adoptie
--:--