Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Goed nieuws: de EO-Jongerendag 2024 gaat door!

Bestel nu jouw kaarten voor de EO-Jongerendag 2024 | 1 juni 2024 in Rotterdam Ahoy

Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert EO BEAM een gloednieuwe editie van de EO-Jongerendag. De Jongerendag is al jarenlang hét christelijke evenement voor jongeren, met optredens van christelijke artiesten uit binnen- en buitenland én een hoopvolle boodschap. Dankzij de grote financiële steun van particuliere giftgevers, kerken en bedrijven kan er ook dit jaar een Jongerendag worden georganiseerd. Tickets zijn vanaf vandaag te bestellen. Afgelopen zaterdag maakte EO BEAM het thema bekend van de EO-Jongerendag 2024: 'Goed nieuws'!

Deel:

In een wereld waarin vooral slecht nieuws de aandacht trekt, ontdekken bezoekers van de EO-Jongerendag (opnieuw) wat het goede nieuws van Jezus is en hoe dit hoop en optimisme geeft. Presentator Joram Kaat vertelt: "Een leven zonder tegenslagen of slecht nieuws is een illusie. Het goede nieuws van Jezus verandert het slechte nieuws niet, maar bepaalt wel hoe je naar de werkelijkheid kijkt. Jezus biedt ons een hoopvol perspectief! De bezoekers worden uitgedaagd om die boodschap te delen."

Duizenden giften dankzij fundraising

Zonder extra steun kan de EO de EO-Jongerendag niet organiseren. Daarom vraagt de EO de hulp van mensen, particuliere donateurs, kerken en bedrijven. Ook talloze jongeren dragen hun steentje bij via acties van BEAM. Inmiddels is er dankzij duizenden giften 350.000 euro opgehaald. Dat betekent dat er nog 50.000 euro nodig is voor de organisatie van de dag. De EO vertrouwt erop dat dit gaat lukken. 

Nieuwe Jongerenbijbel

En nog meer goed nieuws: het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG) maakte vanmorgen bekend dat op 1 juni de nieuwe Jongerenbijbel gepresenteerd zal worden op de EO-Jongerendag. Dit betekent dat de bezoeker van het evenement deze Bijbel als eerste in handen kan hebben. De Jongerenbijbel is vanaf nu in de voorverkoop te bestellen bij de tickets.

Tickets voor de EO-Jongerendag

Tickets voor de 48e EO-Jongerendag zijn nu te bestellen via eojongerendag.nl. Een ticket kost € 19,95. Op een later moment worden de artiesten en sprekers bekendgemaakt.

Vanaf 1 juni beschikbaar: fonkelnieuwe Jongerenbijbel
Vanaf 1 juni beschikbaar: fonkelnieuwe Jongerenbijbel

Op 1 juni verschijnt een nieuwe Jongerenbijbel (NBV21). De nieuwe Bijbel wordt gepresenteerd tijdens de EO-Jongerendag in Rotterdam Ahoy.

--:--