Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gratis 'Daarom Kerst'-cd van Stef Bos

Kinder-cd van Elly en Rikkert

Deel:

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een gratis kerst-cd te bestellen via de website Daaromkerst.nl. De kerst-cd van dit jaar is gemaakt door Stef Bos. Voor kinderen is er een gratis cd met liedjes van Elly en Rikkert over hoop, verbinding en feest. De Protestantse Kerk, initiatiefnemer van Daarom Kerst, wil mensen in Nederland op deze toegankelijke wijze bekend maken met de christelijke betekenis van het Kerstfeest.

Over de hele wereld wordt in december Kerst gevierd. Kerstbomen, kerstcadeaus en wintermarkten bepalen voor een groot deel onze kerststemming. Voor christenen draait het niet om bomen of lichtjes. “Wij vieren met Kerst de geboorte van Jezus Christus. Zijn geboorte is het grootste cadeau van Kerst en daar willen we graag van delen,” aldus organisator Daan Damsteeg. “Daarom is er ook in 2020 weer een nieuwe actie. Net als vorig jaar kunnen mensen gratis een kerst-cd bestellen. Een cd die mensen hopelijk bepaalt bij waar Kerst echt over gaat, namelijk de geboorte van Jezus.”

Stef Bos

Dit jaar is gekozen voor een cd van artiest Stef Bos onder de titel ‘Geef Licht’. Stef zingt liederen die in de huid kruipen van bijbelse personages. Ook heeft Stef Bos het bekende kerstlied ‘Stille Nacht’ op zijn manier gecoverd, waardoor het opnieuw gaat leven en blijft inspireren.  

Elly en Rikkert

Elly & Rikkert hebben samen met vele vrienden een persoonlijke cd voor kinderen gemaakt met liedjes over hoop, verbinding en feest. Tegelijkertijd een cd die de luisteraar een spiegel voorhoudt. Het legt de relatie tussen kinderen die het kerstfeest vieren in Nederland en gevluchte kinderen die het kerstfeest vieren in een vluchtelingenkamp in Griekenland.

Op www.daaromkerst.nl zijn de CD’s gratis te verkrijgen voor uzelf of om bijvoorbeeld cadeau te geven. Scholen of kerken die een grote oplage willen bestellen om uit te delen, betalen een onkostenvergoeding van € 2,50 per stuk. Kijk voor meer informatie op daaromkerst.nl/bestellen-bulk.

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--