Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gratis familiespel: Raad het kerstfiguur!

Gezellig kerstvermaak tijdens de feestdagen

Is het nog even wachten tot het kerstdiner klaar is of vinden jouw kinderen het lastig om lang aan tafel te blijven zitten? Download dan hieronder het spel 'Raad het kerstfiguur'. Een knus raadspel met een kersttwist. Zo wordt samen eten nog gezelliger, is wachten helemaal niet zo vervelend of vermaken jullie je ook prima binnen als het buiten guur is.

Deel:

Het Raad het kerstfiguur-spel belooft niet alleen een grappige en gezellige ervaring tijdens de kerstperiode, maar biedt ook een unieke kans om kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met het authentieke kerstverhaal. Met slimme vragen en een vleugje snelheid, zorgt dit spel voor een feestelijke sfeer tijdens de feestdagen.

Download het Raad het kerstfiguur-spel

Download hieronder het pdf-bestand en print de handleiding en de plaatjes van de kerstfiguren uit. Knip alle plaatjes uit en neem de spelregels door. Is het spel duidelijk? Dan kunnen jullie gaan beginnen. Veel speelplezier! Tip: je kunt de kerstfiguren ook twee keer uitprinten en er memory meespelen.

Raad het kerstfiguur (.pdf)

Nog niet uitgespeeld? Speel mee met de EO kersttest!

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Maria, Jozef, de herders of de wijzen... Op welk personage uit het kerstverhaal lijk jij het meest? Doe de EO-kersttest en ontdek het nu!

Doe mee!
--:--