Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Handen aan de couveuse: leer Bianca en Gert-Jan kennen

Dit stel ontmoet je in aflevering 4 van 'Handen aan de couveuse'

In de vierde aflevering van 'Handen aan de couveuse' maken we kennis met Bianca en Gert-Jan. Na een dochter, verwacht het stel nu twee zoons!

Deel:

Bianca (31) en Gert-Jan (34) leerden elkaar zeven jaar geleden kennen via Tinder. Ze wonen samen met dochter Mila-Mae (2) in Krimpen aan den IJssel. In 'Handen aan de couveuse' zien we hoe het gezin wordt uitgebreid met niet één, maar twee zoons! Bianca werkt als kapster in een salon en Gert-Jan is werkzaam in de IT.

Zwangerschap

Toen Bianca en Gert-Jan besloten dat ze graag een kindje wilden krijgen, duurde het 2,5 jaar voor Bianca via de natuurlijke weg in verwachting raakte van Mila-Mae. De shock was dan ook groot toen Bianca en Gert-Jan bij hun tweede zwangerschap totaal onverwacht via de natuurlijke weg zwanger raakten. En dan ook nog van een tweeling!

De ideale match 

Bianca en Gert-Jan zijn een goede match, omdat Bianca rustig wordt van Gert-Jan. Waar zij voorheen alle kanten op sprong, voelt ze zich met Gert-Jan om haar heen veel kalmer. Voor Gert-Jan is Bianca een mooie aanvulling op zijn leven. Zij zorgt ervoor dat hij minder de kat uit de boom kijkt en hij is nu spraakzamer dan voorheen. Qua opvoeding van Mila-Mae liggen ze qua gedachten precies op één lijn, vaak zonder dat ze daar woorden aan hoeven te geven.

Festivals en borrelen met vrienden

Bianca en Gert-Jan zijn gek op festivals, borrelen graag met vrienden en genieten heel erg van het buitenleven. Datenights met z’n tweeën schieten er door de komst van Mila-Mae nog weleens bij in en het is dan ook hun goede voornemen om meer tijd voor elkaar vrij te maken binnen het drukke gezinsleven.

De toekomst 

Voor de toekomst hopen Bianca en Gert-Jan dat ze mooie vakanties kunnen gaan beleven met de kinderen. En als de kids eenmaal zestien zijn, hopen ze met het hele gezin op een festival te staan!

Kijk aflevering 4 van 'Handen aan de couveuse' nu op NPO Start.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Opgroeien & Gezin

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Opgroeien & Gezin

In onze tweewekelijkse nieuwsbrief bieden we je inspirerende (geloofs)verhalen, de mooiste podcasts en programma's die raken.

Inschrijven
--:--