Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hoera, Anne-Mar Zwart is zwanger!

‘Ik mag het eindelijk vertellen’

Anne-Mar Zwart heeft een heel leuk nieuwtje: ze is zwanger! Als presentatrice bij de EO en NPO was het lastig om dit geheim te houden, maar het is gelukt. Zondag 24 mei kwam ze met het nieuws naar buiten.

Deel:

Anne-Mar heeft het vier maanden geheim weten te houden. Allesbehalve makkelijk als je in de ‘schijnwerpers’ staat. In haar column voor Broadcast Magazine schrijft ze: “Terwijl ik me de afgelopen maanden allesbehalve fit voelde, moest ik presteren, glimlachen, stralen, altijd kunnen draaien en gewoon m’n best doen.”

Miskraam 

Zwanger worden was voor Anne-Mar niet makkelijk. Het afgelopen jaar heeft ze een IVF-traject doorlopen en een miskraam gehad. Hier kwam ze vlak voor een live-uitzending achter. “Toen ik vlak voor de uitzending snel naar de wc ging, was het ineens foute boel. De wc vol met bloed. Een miskraam dus. Dikke tranen, m’n man appen, die op dat moment in het buitenland zat, met collega’s in één auto zat en niet kon bellen, kak, kak, kak.” Na dat verdrietige nieuws is ze nu in blijde verwachting. Ze is zestien weken zwanger en heeft er vertrouwen dat het dit keer goed gaat. 

Lees Anne-Mar’s hele verhaal bij Broadcast Magazine.

Bekijk hieronder hoe de EO-presentatrice het mooie nieuws vertelt aan haar familie, vrienden en collega’s.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Beeld: Instagram Anne-Mar Zwart

Lees ook: Anne-Mar Zwart over het hoopvolle EO-programma ‘Nietalleen.nl'

--:--