Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Holy Hits - de podcast LIVE op Graceland Festival

Nu online!

Op zaterdag 21 augustus ruilen Martine ten Klooster, Bert Bos en Matthijn Buwalda hun plaats in de podcaststudio in voor het groene gras op Graceland Festival in Zeewolde. In de live-opname, die van 13.00 – 14.00 uur duurt, komen alle vertrouwde facetten van de podcast terug en gaat het over muziek én zingeving.

Deel:

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

The Bowery

Rokus Maasland, zanger van The Bowery, schuift aan de podcasttafel aan. De liedjes van The Bowery staan erom bekend dat ze over het échte leven gaan: puur en met een rauw randje. Maar óók over hoop en geloof. Zo is het nummer You’re doing fine geschreven naar aanleiding van een uitzending van ‘Ik mis je’, waar Linda vertelt over het overlijden van haar man. Hij zal het nummer LIVE laten horen. Martine vraagt zich af: waarom is het volgens Rokus zo belangrijk om dit soort verhalen te vertellen?

Error in je hoofd

De tweede artiest die aanschuift is Mevrouw Tamara. Ze schrijft oprechte, breekbare maar ook kritische teksten. Een van de liedjes van haar nieuwste album heet ‘Error in je hoofd’ en beschrijft de worstelingen van mental issues. Hoe is het om deze in een lied te verwerken?

Onderwater Quiz

In de onderwater quiz – die een paar keer terugkomt in de aflevering – raden Bert en Matthijn liedjes ‘alsof ze onder water zwemmen’. Weten ze de fragmenten te herkennen? In de Release Radar luister je naar nieuwe liedjes van artiesten die op Graceland Festival spelen. Ook delen Martine, Bert en Matthijn hun eigen favoriete LIVE pareltjes.
 
Over Holy Hits - de podcast
Praten over platen, graven door een tekst en stukgaan om net niks. Dit is dé podcast over muziek en zingeving. NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster zit elke week in de studio met Bert Bos en Matthijn Buwalda om door fijne liedjes te spitten. Zijn ze een zin vol zin op het spoor, dan volgen ze die route langs andere liedjes met hetzelfde thema. Elke vrijdag een nieuwe aflevering.
 

--:--