Ga naar submenu Ga naar zoekveld

‘Ik ging de prostitutie in om mijn schulden te betalen’

Chantal Herrebrugh in 'De Verandering'

Chantal Herrebrugh krijgt op haar 17e een relatie. Al snel verlaat ze het ouderlijk huis om te gaan samenwonen met haar vriend.

Deel:

Chantals aanstaande schoonmoeder beledigt en kleineert haar constant, waardoor Chantal angstig en onzeker wordt. Wanneer Chantal op het punt staat te trouwen, wordt de onzekerheid haar te veel en blaast ze de bruiloft af.

Mishandeling

Chantal wordt aangenomen bij de politie. Ze krijgt een relatie met haar collega. “In het begin was het leuk en gezellig, maar uiteindelijk werd het een relatie vol geestelijke en lichamelijke mishandeling”, vertelt Chantal.

Gokverslaving

Chantals vriend neemt haar regelmatig mee naar het casino. Chantal ontdekt dat ze dit een fijne plek vindt om te zijn. “Ik hoefde niet aan mijzelf of mijn emoties te denken”. Chantal raakt verslaafd aan gokken en krijgt hoge schulden. Om deze schulden te betalen steelt ze geld op haar werk, maar ze wordt dezelfde dag nog betrapt en ontslagen.

Prostitutie

Ten einde raad gaat Chantal de prostitutie in. In ‘De Verandering’ vertelt ze aan presentator Mirjam Bouwman over de grote ommekeer in haar leven.  

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De Verandering

Zaterdag 19 februari, 18:10 uur, NPO 2

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--