Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Is Margje Fikse de slimste mens?

EO-presentator uitdager in tv-quiz; woensdag, 20.40 uur, NPO 2

Deel:

Elke woensdagavond nemen drie prominente Nederlanders het onder leiding van Philip Freriks tegen elkaar op in de De slimste mens (KRO-NCRV).  Vanavond is EO-presentator Margje Fikse voor het eerst in het programma te zien. Treedt zij in de voetsporen van winnaar Astrid Kersseboom? 

Wie wordt deze winter De slimste mens? Onder leiding van presentator Philip Freriks en het kritische oog van jurylid en historicus Maarten van Rossem gaan drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena. Elke aflevering valt een deelnemer af en komt er een nieuwe kandidaat bij.

Lees ook: Margje Fikse: ‘Als nakomertje hing ik overal een beetje tussenin'
Lees ook: Margje Fikse: ‘Als nakomertje hing ik overal een beetje tussenin'

Dit keer is de uitdager niemand minder dan EO-presentator Margje Fikse. Weet zij meer dan haar tegenstanders en wordt zij de opvolger van Astrid Kersseboom, die afgelopen zomer met de bokaal van De slimste mens aan de haal ging?

De slimste mens: Margje Fikse

In de tv-quiz De slimste mens gaat het niet alleen om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief kunnen denken. Jurylid Maarten van Rossem staat presentator Philip Freriks bij en levert commentaar op de kandidaten en hun kennis. In deze aflevering is Margje Fikse de nieuwe uitdager. 

Woensdag 16 december, 20.40 uur, NPO 2

Kijk 'De slimste mens' hier terug

--:--