Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Johan en Janneke Jelies in 'Een huis vol': 'En dat is negen!'

Vrijdag, 19.05 uur, NPO 1

Deel:

In het gezin van Johan en Janneke Jelies zijn de voorbereidingen voor de komst van hun negende kindje in volle gang. Vanavond zijn we in Een huis vol (KRO-NCRV) getuige van een interne verhuizing om plaats te maken voor de baby. 

Natuurlijk wordt het huis weer op en top ‘knap’ gemaakt voordat Janneke Jelies gaat bevallen. Maar het geslacht van de baby blijft vooralsnog een groot mysterie. Johan en Janneke vertellen in deze aflevering van Een huis vol dat ze het nog niet willen weten. Zal Harrie nu eindelijk een broertje krijgen, of krijgt hij een achtste zusje?

Lees ook: Negende kindje geboren!
Lees ook: Negende kindje geboren!

Rob en Thaila Buddenbruck beleven in Een huis vol ook een bijzondere dag. Ze zijn dit jaar 25 jaar bij elkaar en dat vieren ze met een feest voor vrienden en familie. Weten zij na al die jaren wat het geheim van Rob en Thaila is?

Een huis vol

De reeks Een huis vol gaf de afgelopen twee weken een inkijkje in het leven van grote gezinnen. Vanavond is het programma onder meer te gast bij de familie Jelies, waar het negende kindje op komst is. Je kunt alle afleveringen hier terugkijken

Vrijdag 27 augustus, 19.05 uur, NPO 1

Kijk 'Een huis vol' hier terug

Beeld: Stijn Ghijsen/KRO-NCRV

--:--