Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Karavaan Martine van Os trekt in 'We zijn er bijna!' door Nederland

Iedere dinsdag, 20.35 uur, NPO 1

Deel:

Vanavond start een nieuw seizoen van We zijn er bijna! (MAX). Onder leiding van Martine van Os gaat een groep Nederlandse toeristen met eigen caravan of camper op weg gaat naar een vakantiebestemming. Dit jaar blijft Martine met haar karavaan dicht bij huis. 

Martine van Os maakt met de groep een tocht door Nederland. In de eerste aflevering van We zijn er bijna begint de reis in Groningen, op een camping dicht bij de stad. Jan en Lotty zijn de komende dertig dagen de reisleiders van deze groep. Ze nemen de reizigers mee naar het centrum. Daar genieten ze op een dakterras van een welverdiende lunch.

'Boot ingeruild voor camper'

Louis en Jeannette hebben jarenlang met een boot vakantie gevierd, maar sinds kort hebben ze een camper. Ook zij hebben zich in We zijn er bijna! aangesloten bij de karavaan van Martine van Os. Het stel moet nog even wennen aan deze vorm van vakantie vieren, vooral omdat de camper wat minder ruimte biedt dan ze gewend zijn.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

We zijn er bijna! Martine van Os
Een groep kampeerders reist in het nieuwe seizoen van 'We zijn er bijna' door Nederland. Credits: nbsp; Alalena/MAX.

Daarna reist het gezelschap in We zijn er bijna! via Lauwersoog naar Workum. Tijdens een wandeling in Natuurpark Lauwersmeer maken we kennis met Hans en Hetty uit Zeeland, en in Workum staat een sloepentocht op het programma.

Nieuw seizoen 'We zijn er bijna!'

Martine van Os reist in haar programma We zijn er bijna! mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld. In het nieuwe seizoen blijft de karavaan in eigen land. De reis begint in Groningen. 

Vanaf 10 augustus, iedere dinsdag, 20.35 uur, NPO 1

Beeld:  Alalena/MAX

Kijk 'We zijn er bijna!' hier terug

--:--