Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kees Kraayenoord en Nelinda Troost namens Mozaiek0318 te gast bij 'Beau'

Beau, maandag 5 april, 22:00 uur, RTL 4

Vanavond schuiven Kees Kraayenoord en Nelinda Troost van de kerk Mozaiek0318 aan bij Beau in het gelijknamige RTL-programma.

Deel:

'We zijn uitgenodigd door Beau van Erven Dorens om in zijn programma iets te komen vertellen over onze gemeente Mozaiek en over onze missie, juist in deze tijd," vertelt Kees Kraayenoord. "Wat een mooie kans om juist op tweede paasdag iets te delen van waarom we kerk van Jezus Christus zijn, en Wie juist onze hoop is in deze tijd."

"We hopen dat de kijkers iets mogen ervaren van Gods liefde voor alle mensen," legt Nelinda uit. "We geloven dat bij God iedereen welkom is; wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is. We hopen dat we het verhaal mogen vertellen van de kerk als een kunstwerk van gebrokenheid met Jezus als de Kunstenaar. Hij maakt van onze puinhoop en ons succes, onze twijfel en ons geloof een fantastisch mooi kunstwerk: een mozaïek."

Lees ook: Evangelische kerk Mozaiek0318 wil uitbreiden
Lees ook: Evangelische kerk Mozaiek0318 wil uitbreiden

Mozaiek, de kerk die in 2012 door spreker en aanbiddingsleider Kees Kraayenoord werd gesticht, gaat zeven nieuwe gemeenten starten in Nederland. “Vanaf het ontstaan van Mozaiek0318 is het onze visie om nieuwe Mozaiek-gemeenten te starten. Het is ons verlangen om zoveel mogelijk mensen te bereiken met het bevrijdende evangelie van onze Here Jezus Christus en om een plek te zijn waar je welkom bent zoals je bent.”

Mozaiek bij Beau

BEAU, maandag 5 april, 22:00 uur, RTL 4

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--