Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kerstnacht: een kerstverhaal voor volwassenen

"Johanne aarzelt nog even, dan pakt ze toch de telefoon. Eerst Ruud maar bellen, daarna Rick. Haar vingers trillen een beetje als ze het nummer intoetst…" Zo begint het ontroerende unieke verhaal 'Kerstnacht'. Speciaal voor Eva-lezeressen geschreven door de christelijke auteur Ina van der Beek. Download hier gratis de PDF.

Deel:

Gun jij jezelf deze drukke dagen een moment voor jezelf? Daar kan dit bijzondere leesverhaal vast bij helpen. Je kunt de PDF hieronder bekijken en downloaden.

Download het hele kerstverhaal

Lees ook: Een kerstverhaal voor kinderen

Ina van der Beek

Kerstverhaal voor volwassenen

Naast familieromans, dagboekjes en gedichtenbundels, verschijnen er geregeld columns en korte verhalen van deze christelijke auteur Ina van der Beek. Regelmatig brengt ze ook kinderboeken uit.

Over het schrijven zegt Ina: “Met mijn boeken hoop ik mensen een stukje leesplezier en ontspanning te brengen, maar ook wil ik graag laten zien, dat geloven in- en leven met God, een verrijking en steun in het leven is.” 

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Maria, Jozef, de herders of de wijzen... Op welk personage uit het kerstverhaal lijk jij het meest? Doe de EO-kersttest en ontdek het nu!

Doe mee!
--:--