Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kleur Lamborghini 'dilemma' in 'Waar doen ze het van?'

Uiteenlopende zorgen in gezinnen; woensdag, 21.30 uur, NPO 1

Deel:

Het EO-programma Waar doen ze het van? volgt vier gezinnen, allemaal met een heel verschillende financiële situatie. In deze aflevering wordt opnieuw duidelijk dat deze huishoudens heel verschillende zorgen hebben. Waar het ene gezin op schuldsanering hoopt, twijfelt het andere over de kleur van een zeer luxe auto. 

Marco en Joke de Vrind hopen in deze aflevering van Waar doen ze het van? dat ze toestemming krijgen om in de schuldsanering een deel van hun schulden af te lossen. Daarvoor moet het grootste deel van zo’n 90.000 euro schuld kwijtgescholden worden. Het gaat erom spannen: mogen ze gebruikmaken van deze regeling? Ondertussen leven zij van 75 euro per week, waarvan een groot deel opgaat aan tabak. 

Lees ook: Marco en Joke doen mee aan 'Waar doen ze het van?'
Lees ook: Marco en Joke doen mee aan 'Waar doen ze het van?'

De familie Geerts gaat naar de verloskundige, omdat kind nummer acht op komst is! Moeder Annemarie is blij. Bij de Azimi’s zijn de zorgen van een andere aard dan bij de andere families. Het miljonairsgezin vindt het lastig om een knoop door te hakken over de kleur van de gloednieuwe Lamborghini.

Waar doen ze het van?

Een half jaar lang worden vier gezinnen gevolgd die moeten rondkomen van verschillende maandbudgetten. De gezinnen geven een inkijkje in hun portemonnee. Hoe regelen ze hun financiën? Wat zijn hun inkomsten? Hoeveel gaat eruit en wat blijft er over? Oftewel, waar doen ze het van? Vanavond de vijfde aflevering in deze reeks waarmee de EO het onderwerp ‘geld’ en de verschillen in inkomsten en uitgaven bespreekbaar wil maken.

Woensdag 21 oktober, 21.30 uur, NPO 1 

Kijk 'Waar doen ze het van?' hier terug

--:--