Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Met de bakfiets op stap voor een goed gesprek

'Met dit initiatief willen we de kerstboodschap de stad inbrengen'

Dit jaar is alles anders. Normaal gesproken kon je in het winkelcentrum van Assen bij pop-upwinkel Mooi Verhaal terecht voor ontmoeting en een kopje koffie. Vanwege het coronavirus moest er dit jaar een alternatief bedacht worden. Stadspredikant Bert Altena, diaconaal werker Dick Vos en jeugdwerker Daniel Kehanpour kwamen daarom met het idee: Mooi Verhaal on Tour.

Deel:

Bakfiets
Bert Altena: ‘Onder het motto Mooi Verhaal On Tour gaan we in de periode van Advent de stad in met een speciaal uitgevoerde bakfiets. We gaan diverse locaties bezoeken, zoals scholen, verpleeghuizen, ziekenhuis en het asielzoekerscentrum om een kerstattentie te brengen. Daarnaast zijn we met de bakfiets in de stad aanwezig om contact te maken met het publiek, om een bakje koffie te kunnen schenken, gesprekken te voeren en mooie verhalen te horen. Zo hopen zo in deze periode iets voor mensen te betekenen.’

Tijdens de actie maakt Mooi Verhaal on Tour ook gebruik van het #Nietalleen downloadpakket, dat via deze website verkrijgbaar is. De start van de tour is zaterdag 28 november. De Mooi Verhaal-bakfiets is vervolgens elke woensdag- tot en met zaterdagmiddag tot kerst onderweg.

De Protestantse Kerk in Nederland maakt deel uit van het #Nietalleen netwerk

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--