Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Komt Mayke Niestadt rond van 60 euro in 'Steenrijk, straatarm'?

Rijk stel ruilt week met arm gezin; woensdag, 20.30 uur, SBS 6

Deel:

Influencer Mayke Niestadt en holistisch coach Dennis van Miltenburg uit Amsterdam zijn rijk. Ze hebben de financiële middelen om te doen wat ze graag willen. In de eerste aflevering van Steenrijk, straatarm (SBS 6) in het nieuwe seizoen ruilen Mayke en Dennis van huis, budget en dagelijks leven met alleenstaande moeder Saskia Bos uit het Groningse Westerlee. 

Mayke Niestadt vergaarde haar vermogen met modellen- en hostessbureau Buck Models, een bedrijf met 400 modellen voor events en fotoshoots. Na succesvolle jaren met Buck Models, richtte Mayke een nieuw bedrijf op. Met The Inner Beauty Retreat organiseert ze bezinningsreizen naar plekken als Bali, Ibiza en Mallorca.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Steenrijk, straatarm Saskia Bos
Saskia Bos en haar dochters ruilen in 'Steenrijk, straatarm' met Mayke Niestadt en Dennis van Miltenburg.

Maykes vriend Dennis van Miltenburg is holistic coach en auteur. Hij helpt mensen die meer in contact willen staan met zichzelf en gelukkiger willen leven. In de eerste aflevering van Steenrijk, straatarm in het nieuwe seizoen ontmoeten we Mayke en Dennis, die tijdelijk een heel ander leven zullen gaan leiden. 

Grachtenpand in Amsterdam

Mayke en Dennis bewonen een historisch grachtenpand in hartje Amsterdam, en hebben de financiele ruimte om te doen en laten wat ze graag willen. Die financiële ruimte is er niet voor alleenstaande moeder Saskia, die met haar vier dochters in het Groningse dorpje Westerlee woont.

Plotseling stond Saskia er alleen voor

Saskia Bos verloor vorige jaar plotseling haar grote liefde Remy. Een verlies dat niet alleen emotioneel zijn sporen heeft nagelaten, maar ook financieel. Saskia vertelt in Steenrijk, straatarm dat ze met haar vier meiden moet rondkomen van 60 euro per week. 

Het overlijden van Remy liet sporen na, niet alleen emotioneel maar ook financieel

In de eerste aflevering van Steenrijk, straatarm in het vijfde seizoen ruilen Mayke Niestadt en Dennis van Miltenburg een week van huis, budget en dagelijks leven met Saskia Bos. Zij woont met haar vier meiden in Westerlee (Groningen). Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel beide gezinnen, ondanks hun verschillende financiële omstandigheden, toch gemeen hebben. En of geld inderdaad het verschil kan maken. 

'Steenrijk, straatarm' – nieuw seizoen

De welgestelde Mayke Niestadt en Dennis van Miltenburg uit Amsterdam ruilen een week van huis, budget en dagelijks leven met alleenstaande moeder Sakia Bos en haar gezin. Sakia en haar meiden hebben heel even geen geldzorgen, terwijl Mayke en Dennis nu juist elk dubbeltje moeten omdraaien. Na een week kijken het rijke stel en het arme gezin terug op hun avontuur in deze eerste aflevering in het vijfde seizoen van Steenrijk, straatarm. 

Woensdag 26 augustus, 20.30 uur, SBS 6

--:--