Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lang en gelukkig samen zijn? Doe een Liefdes-APK!

Koppels gezocht

Voor een nieuw tv-programma is de EO op zoek naar stellen die mee willen doen aan een Liefdes-APK. Tijd om te kijken hoe jullie relatie er voor staat! Aan de hand van een wetenschappelijke methode leren jullie hoe je de kans op een lang en gelukkig samenzijn kan vergroten. Hoe staan jullie in het leven, hoe wordt er gecommuniceerd en hebben jullie (nog) wel dezelfde doelen?

Deel:

Krijg de kans om als koppel samen met een integere relatietherapeut aan jullie relatie te werken. Met behulp van een wetenschappelijke methode worden verschillende pijlers van de relatie onder de loep genomen en krijgen de koppels een zogenaamde ‘Liefdes-APK’. Zitten jullie allebei nog op één lijn, hebben jullie dezelfde doelen in het leven en hoe staat het met de communicatie? Door verschillende challenges, opdrachten, tips en tricks krijg je inzichten die jullie zullen helpen om de kans op een lange en gelukkige relatie te vergroten. 

De EO wil dit programma graag maken, omdat zij van mening is dat het goed is om regelmatig bij elkaar te checken hoe het in de relatie zit. Door échte gesprekken met elkaar te voeren, vergroot je de kans op een lang en gelukkig samenzijn en een stabiel gezinsleven. 

Als deelnemend koppel krijg je de unieke kans om een bijzonder traject in te gaan. Door met een derde partij de, soms toch lastige, gesprekken te voeren kom je vaak tot hele andere inzichten. Je krijgt de kans om je partner in een ander licht te zien en elkaar op die manier nog beter te leren kennen. 

Voor het programma is de EO op zoek naar vier koppels. Ieder koppel krijgt de kans om de Liefdes-APK te doen en zal van de relatietherapeut persoonlijke tips en tricks krijgen die zij kunnen toepassen in hun relatie. Eén koppel krijgt een lang traject aangeboden, waarin de hete hangijzers die zijzelf hebben aangedragen óf die tijdens de APK naar voren zijn komen worden aangepakt. 

Wil jij weten hoe je relatie ervoor staat, en onder begeleiding van een integere relatietherapeut de échte gesprekken met je partner voeren? 

Twijfel niet en meld je aan!

Wij melden ons aan
Wij melden ons aan
--:--