Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lazarus tipt: Lazarus-bloggers op tv, Alvin Plantinga-filmpjes en de nieuwste Drake

Deel:

We hebben weer de mooiste en meest opvallende nieuwtjes voor je, waaronder twee Lazarus-bloggers. Daan Savert was te gast in De Nachtzoen, een gesprek met Samuel Gerrets kun je komende zondag bekijken in De Verwondering. Goed weekend! 

God bewijzen…

De Amerikaanse filosoof Alvin Plantinga (Nederlandse ouders) won vorig jaar de prestigieuze Templeton Prize, een prestigieuze prijs voor uitzonderlijke bijdragen op het vlak van spiritualiteit en religie. Plantinga is een vermaard apologeet en schuwde het debat met bekende atheïsten als Richard Dawkins en Daniel Dennett niet. Zijn werk is nu samengevat in filmpjes. Maak in 3 minuten kennis met zijn bijzondere werk. Voor meer filmpjes kun je terecht op plantingavideos.com.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Lazarus-blogger in De Nachtzoen

Lazarus-blogger Daan Savert was deze week te gast in het programma De Nachtzoen. Daar vertelt hij waarom hij niet gelooft in rechtvaardig geweld, maar in geweldloosheid. Hier kijk je de aflevering terug.

afbeelding
afbeelding.

Nóg een blogger op tv

Komende zondag is blogger Samuel Gerrets te gast bij Annemiek Schrijver in het programma De Verwondering. Daar vertelt hij hoe het was/is om als enig kind te tolken voor zijn dove ouders. Je kunt het zien aanstaande zondagochtend om 08.25 uur op NPO2.

Drake deelt uit

Tot slot de nieuwste clip van Drake ‘Gods Plan’ waarin hij het totale budget van zijn video weggeeft…

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Marieta van Driel

--:--