Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lazarus tipt: The Justice Conference, Nacht van de Theologie en een N.T. Wright podcast

Deel:

Er zijn een paar mooie events in aantocht zoals The Justice Conference en de Nacht van de Theologie. En er komt een bijzondere podcast aan met N.T. Wright! Je leest het in de tips voor de komende week. 

Gerechtigheid brengen

Aanstaande vrijdag en zaterdag vindt The Justice Conference plaats met als thema Love thy neighbour. Met boeiende sprekers als Ann Voskamp, Mpho Tutu, Ben Tiggelaar en Don Ceder. Nog niet besloten? Wellicht overtuigd Reinier je in het onderstaande filmpje om te gaan. Wil je meer weten? Alle informatie kun je vinden op de site van The Justice Conference. Daar kun je ook de kaarten bestellen.

@R_sonneveld gaat naar The Justice Conference. Wil jij de wereld ook rechtvaardiger maken? Laat je inspireren op The Justice Conference!
27 oktober  https://t.co/RYYvnUCaKp pic.twitter.com/NOoIlCui3r

— Tear (@TearNetherlands) 5 oktober 2018

Nacht van de Theologie

Op 27 oktober wordt de Nacht van de Theologie gehouden. Dit jaar wordt voor de eerste keer een ‘Jonge Theoloog des Vaderlands’ gekozen, naast de Theoloog des Vaderlands. Verder wordt die avond ook bekend wie het beste theologische boek van het jaar heeft geschreven (blogger Alain Verheij is genomineerd). Shirma Rouse verzorgt de muziek en de presentatie is in handen van Marleen Stelling en Wilfred Kemp.

Voorafgaand aan de Nacht van de Theologie is er vanaf 16.00 uur een symposium met o.a. Erik Borgman.

Je kunt erbij zijn! Kijk hier voor meer informatie en voor kaarten: https://www.nachtvandetheologie.nl/programma/

Vraag het N.T. Wright!

Een podcast waarin je alles kunt vragen aan de beroemde Britse theoloog Tom Wright: Premier Christian Radio gaat ze maken. Of het nu gaat om de kruisinging, het Koninkrijk van God of de hel: host Justin Brierly legt je vragen aan de theologie-mastodont voor. 13 november verschijnt de podcast. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in.

Practice what you preach…

Een Amerikaanse dominee verkleedde zichzelf als dakloze en ging voor zijn kerk zitten. Dit gebeurde er…

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Marieta van Driel

--:--