Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lazarus tipt: Inger van Nes in Het Vermoeden, Reinier over Jezus en podcast Spinvis

Deel:

Lazarus tipt deze week een indrukwekkende kijktip en een fascinerende geluidsimpressie. En een lezing van Reinier Sonneveld.  

Kijktip: Inger van Nes in Het Vermoeden

Theoloog en psycholoog Inger van Nes kreeg drieënhalf jaar geleden een fietsongeluk waardoor ze hersenletsel opliep. Je ziet niks aan haar en toch zal ze nooit meer de oude zijn. Ze schreef er al eerder over op Lazarus. In het tv-programma Het Vermoeden vertelt op een indrukwekkende manier waarom Pasen zo’n dierbaar feest voor haar is geworden. Je bekijkt het hier.

afbeelding
afbeelding.

Reinier zet Jezus op z’n kop

Aanstaande zondag, 8 april, kun je Reinier Sonneveld gaan beluisteren. Hij zet in een lezing Jezus op z’n kop. Door middel van storytelling inspireert Reinier je om op een nieuwe manier naar 3 verhalen over Jezus te gaan kijken. De lezing begint om 15.30 uur en wordt gehouden in Soest. Meer info vind je hier.

afbeelding
afbeelding.

Spinvis in het verzorgingstehuis

Voor de humanistische omroep Human maakte Spinvis een aantal podcast van inspirerende gesprekken die hij had in een verzorgingstehuis in Utrecht-oost. Daar wonen hoogbejaarden samen met jongeren. Je hoort bijzondere reacties over oud zijn, liefde en de hemel. Hier vind je ze.

Geschreven door

Marieta van Driel

--:--