Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Luister deze zomer naar een Eva podcast

Persoonlijke groei & ontspanning

De zomer is een uitgelezen moment om lekker naar een Eva podcast te luisteren. Met onze christelijke podcasts verdiep je je relatie met God en jezelf. Heerlijk om te luisteren tijdens een lange wandeling of gewoon in de achtertuin!

Deel:

'Licht Leven' met Michelle van Dusseldorp

Podcast met Michelle van Dusseldorp

Het leven kan soms knap ingewikkeld zijn. En toch belooft Jezus ons een Licht Leven. Maar wat betekent dat precies? Kun je Licht Leven te midden van pijn, stress en conflicten? En, is Licht Leven te leren? Tijdens Eva’s studie-tweedaagse ging Michelle van Dusseldorp in verschillende seminars uitgebreid met deze vragen aan de slag. Je luistert de seminars terug in deze podcast!

Duur: ongeveer 1 uur en 25 minuten per seminar

Luister via:

Soundcloud Spotify Itunes
'Licht Leven' afspeellijst Seminar #1 Seminar #1
  Seminar #2 Seminar #2
  Seminar #3 Seminar #3
  Seminar #4 Seminar #4

Vrij om te leiden

Vrij om te leiden podcast

In deze podcastserie praat voormalig Eva-hoofdredacteur Minella van Bergeijk met Jolanda Nooteboom en Sara Vellenga van Xpand, een organisatie die training/coaching en advies geeft op het gebied van leiderschapsontwikkeling, over leiderschap. In de podcast-cursus 'Vrij om te leiden’ willen we het leiderschap dat jij in je hebt laten ontkiemen en bloeien, zodat door jou iets moois mag ontstaan. Op wat voor manier, voor welk doel of op welke plek dan ook. Het bijbehorende werkboek kun je hier downloaden

Duur: 15-20 minuten per aflevering

Luister via:

Soundcloud Spotify Itunes
'Vrij om te leiden' afspeellijst Aflevering #1 Aflevering #1
  Aflevering #2 Aflevering #2
  Aflevering #3 Aflevering #3
  Aflevering #4 Aflevering #4
  Aflevering #5 Aflevering #5

'Welkom Thuis' door Wim Grandia

Wim Grandia podcast

Tijdens Eva's Vriendinnenweekend 2019 sprak Wim Grandia over het thema 'Welkom Thuis' aan de hand van de gelijkenis over de verloren zoon (dochter). Waan je weer even in Vriendinnenweekend-sferen met deze podcast!

Duur: 30-35 minuten per toespraak

Luister via:

Soundcloud Spotify Itunes
'Welkom Thuis' afspeellijst #1 De verloren dochter #1 De verloren dochter
  #2 De oudste dochter #2 De oudste dochter
  #3 Thuiskomen bij de Vader #3 Thuiskomen bij de Vader
  #4 Thuisblijven #4 Thuisblijven

Luisterboek 'Een plaag van geweld'

Plaag van geweld

'Oscar zit als versteend in zijn stoel wanneer hij tijdens een seminar het verhaal hoort over het onrecht dat de armsten in de wereld wordt aangedaan. Hij besluit niet de andere kant op te kijken, maar een spannende reis aan te gaan door zich in het wereldwijde probleem te verdiepen. Tijdens een bezoek aan India kijkt hij het kwaad van slavernij en mensenhandel in de ogen. Een reis om nooit te vergeten...'

Henk Jan Kamsteeg, storyteller bij International Justice Mission (IJM), schreef het schokkende boek: 'Een plaag van geweld'. Het boek beschrijft het heftige verhaal van moderne slavernij. Henk Jan: “Dit boek confronteert je niet alleen met de harde realiteit van moderne slavernij, maar laat je ook zien wat we kunnen doen om een einde te maken aan dit onrecht.”. Geen lichte kost, maar wel een prachtige tip voor wie zich wil verdiepen in dit thema.

Dit luisterboek wordt je aangeboden door Eva en IJM, Eva's Goede Doel. Het werd voorgelezen door Gerja Wolf.

Duur: 2 uur

Luister via:

Soundcloud Spotify Itunes

Geschreven door

Hedi Kruithof

--:--