Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nationale Kringloopdag: feest in de kringloopwinkel!

Deze kringloopwinkels zijn het bezoeken waard

Kringlooporganisaties doen hard hun best voor mens en milieu. Je vindt ze dan ook door het hele land en er is voor iedereen wel iets moois te vinden. Zin in een kop koffie, mensen ontmoeten en iets moois vinden? Lees waar je moet zijn.

Deel:

Lekker rondstruinen

De kringloopwinkels van 100% Kringloop zijn door het hele land te vinden. Ze verkopen er kleding en spullen van goede kwaliteit. Heerlijk om er eens lekker rond te struinen. Wie weet wat je tegenkomt!

Grootste kringloopwinkel van Nederland

Woon je in de buurt van Zuid-Holland? Let dan even op. Kringloopwinkel Rataplan heeft de titel van Nederlands grootste kringloopwinkel op zijn naam staan. Je kunt 'm vinden in Den Haag. Is dat net iets te ver? Geen zorgen, want er zijn veel meer kringloopwinkels van hen te vinden in het westen van Nederland.

Antiek en vintage

Wanneer je meer interesse hebt in antiek, ben je in Kringloopcentrum Leusden aan het goede adres. Maar ook in Kringloopcentrum Amersfoort is genoeg te beleven. Er worden weleens vintage sales georganiseerd, maar ook zonder dat is er veel te vinden. 

Een boek en een bank

In de kringloopwinkels van Het Goed zijn altijd mooie dingen te vinden. En ook deze kringloopwinkel zit door heel Nederland. Op zoek naar een mooi boek of een meubel? Hier ben je aan het juiste adres. 

Verder lezen: De kringloopwinkel van Paula en Frans Korpershoek. 'Hier kunnen wij ons geloof uitdragen'.

Geschreven door

Eva Celine Prins

--:--