Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Nederland Zingt Dichtbij' op tweede pinksterdag

Daniëlle helpt ouderen in moeilijke tijd; maandag, 9.00 uur, NPO 2

Deel:

Op tweede pinksterdag vertelt Daniëlle van Kuiken haar verhaal in het EO-programma Nederland Zingt Dichtbij. Ze neemt presentator Jurjen ten Brinke mee naar de woonzorginstelling waar zij met ouderen werkt. Daniëlle laat Jurjen zien wat voor impact de beperkende maatregelen hebben op de bewoners en hun familie.

“Bewoners zijn soms verdrietig dat ze familie niet kunnen zien. Uiteraard ben ik met een professionele houding aan het werk, maar het raakt me wel," vertelt Daniëlle Kuiken in Nederland Zingt Dichtbij. "We helpen de ouderen zo veel mogelijk met beeldbellen en leuke activiteiten.”

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Daniëlle van Kuiken Nederland Zingt Dichtbij Pinksteren
Daniëlle van Kuiken laat in 'Nederland Zingt Dichtbij' zien wat de maatregelen voor ouderen betekenen. Credits: Michaël Terlouw.

'Nederland Zingt in beweging'

Jurjen ten Brinke doet vanmorgen – op afstand – mee met een muzikale bewegingsactiviteit; een soort ‘Nederland Zingt in beweging’. Ook is hij erbij wanneer een oudere mag raambellen met familie. Het verhaal van Daniëlle wordt omlijst met veel muziek, samenzang en een inspirerende Bijbelse overdenking rondom Pinksteren

Nederland Zingt Dichtbij: Daniëlle van Kuiken

Maandag 1 juni, 9.00 uur, NPO 2

Beeld: Michaël Terlouw

--:--