Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Negende kindje geboren bij de tv-familie Jelies

En het is een...?

Johan en Janneke Jelies, bekend van het tv-programma 'Een huis vol' mochten opnieuw een dochter verwelkomen. Het meisje is vernoemd naar een zus van moeder Janneke en heet Johni.

Deel:

Na Jennie (15), Aida (13), Jantine (12), Albertine (10), Harrie (8), Carolien (5), Janna (3) en Williene (2) werd zondagmiddag iets na de klok van 14.00 uur het negende kindje Johni Jelies geboren. Het is de achtste dochter in het gezin. Zoon Harrie had gehoopt op een broertje, maar is toch ook heel blij met zijn nieuwe zusje. 'We zijn dankbaar dat het gezond is," vertelt vader Johan.

Lees ook: Nieuwe zomerserie van 'Een huis vol'
Lees ook: Nieuwe zomerserie van 'Een huis vol'
Johni_Jelies

"Het was een prachtige bevalling met hele lieve mensen om me heen," vertelt Janneke. "De begeleiding was supergoed waardoor het heel voorspoedig ging. Zondagavond zijn we thuisgekomen uit het ziekenhuis met onze kleine flinke meid. Volop genieten nu. We zijn dankbaar en voelen ons zo erg rijk gezegend met dit prachtige wonder."

"Het maakt me ook soms angstig", vertelde Johan onlangs in een interview. "Er kan zoveel misgaan. Ik ben ook bang dat ik er eentje kwijtraak als we ergens zijn. Met zo veel kinderen ben je gezegend, we zijn zo gelukkig met elkaar, maar ook kwetsbaar." En is het gezin nu compleet? "Ik weet niet of we compleet zijn", zegt Johan. Janneke lacht – ook zij weet het niet.

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--