Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuw lied van The Bowery: ‘We Will Dance’

‘We will dance in the eye of the storm’

Vandaag heeft The Bowery een nieuw lied uitgebracht. De single heet ‘We Will Dance’ en het gaat over totale rust tijdens een storm. Juist nu, in coronatijd, is dit lied extra relevant.

Deel:

Misschien herken je het lied van het online huiskamerconcert van EvaWe Will Dance gaat over het oog van een orkaan waar het altijd windstil is. Dit bijzondere natuurverschijnsel staat in dit lied voor de vrede te midden van een storm.

Juist nu, in coronatijd, is deze boodschap relevant volgens de zangers van The Bowery. Zanger Rokus: “Soms voelt corona ook wel als een enorme storm die momenteel door de wereld waait en alles op z’n kop zet. En juist in het midden van de storm is het dan zo belangrijk om een plek van rust te vinden. Rust in je leven, in je hoofd en in je hart.

De bedoeling was om deze single pas later uit te brengen. Rokus: "we realiseerden ons, eigenlijk door de uitzending die we voor Thuis met Eva maakten, dat We will dance zo mooi in de coronatijd past. Dus daarom hebben we de single vooruit getrokken.

The Bowery

Zangers Rokus Maasland en Ramon Scherrenberg vormen sinds 2016 The Bowery. Met hun passie voor muziek maken ze prachtige liederen. In 2018 brachten ze hun debuutalbum ‘Broken Jars’ uit, dat met een Zilveren Duif is bekroond.

Bekijk de clip van 'We will dance'

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Dit is de eerste single van hun nieuwe album dat in september uitkomt. De voorverkoop voor het nieuwe album is al begonnen.  

--:--