Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ontdek de afleveringen van Handen aan de couveuse - Hoe is het nu met?

Kijk hier hoe het nu gaat met de kinderen uit 'Handen aan de couveuse'

In het televisieprogramma 'Handen aan de couveuse' (elke woensdag op NPO 1) zie je de aanloop naar de geboorte van de kinderen en een stukje daarna. Wil je weten hoe het nu is met de kinderen en hun ouders uit 'Handen aan de couveuse'? Je ontdekt het in de webserie 'Handen aan de couveuse - Hoe is het nu met?'

Edith

Lianne was nog geen 26 weken zwanger toen haar dochter Edith werd geboren. Bij zo'n vroege geboorte is de kans op complicaties groot en kunnen infecties snel voor grote problemen zorgen. In 'Handen aan de couveuse' zagen we hoe Lianne en John wekenlang in spanning leefden. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en gaat het goed met Edith. Lianne omschrijft haar dochter als "een blij ei".

Vajén

De jongste dochter van Jennifer en Bonito werd geboren terwijl haar moeder in een kunstmatige coma op de intensive care lag. Zowel de situatie van Vajén als haar moeder was zeer zorgelijk. Inmiddels gaat het met moeder én dochter goed. Ze zijn allebei thuis, waar ze als gezin samen kunnen zijn en verder kunnen herstellen.

Laurie en Jessie

Anouk was 36 weken zwanger toen haar dochters Laurie en Jessie door middel van een keizersnede ter wereld kwamen. Omdat Jessie in de baarmoeder qua groei behoorlijk achterbleef, moest ze na de geboorte uit voorzorg worden opgenomen op de afdeling Neonatologie. Gelukkig mochten Laurie én Jessie na de geboorte allebei snel naar huis. Hoe gaat het een paar maanden later met hen en met hun ouders Anouk en Quinten? Ontdek het nu!

--:--