Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ontroerende video: ziek meisje zingt vol overgave Psalm 42

'Zal ik naad'ren voor Uw ogen'

Uit volle borst zingt dit kindje (5) de woorden uit Psalm 42: 'God des levens, ach wanneer, zal ik naad’ren voor Uw ogen'.

Deel:

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ja, mijn ziel dorst naar de Heer,
God des levens, ach wanneer,
zal ik naad’ren voor Uw ogen,
in Uw huis Uw naam verhogen.

De reacties op Facebook zijn hartverwarmend. "Zo vol overgave, zo kwetsbaar. Wat ontroerend en confronterend dit! 'Uit den mond der jonge kinderen en der zuigelingen hebt Gij U lof toebereid'". En: "Prachtig! Gisteren hadden we haar toevallig voor het eerst gezien op de afdeling en had ze niet zoveel zin om voor de zuster een liedje te zingen. 's Avonds kwam dit filmpje voorbij. Ze zingt mee uit volle borst!"

Het meisje (5) heeft acute leukemie en zit op dit moment in de zwaarste periode van de behandeling. Ze is gek op zingen, vertelt haar vader, en haalt daar kracht uit. Daarom zingt ze veel. Ze kent diverse psalmen uit haar hoofd.
Wil je haar een kaartje sturen?

Dat kan naar:

EO Visie
'Psalm 42'
Postbus 21000
1202 BA Hilversum

In overleg met haar ouders maken we haar naam en woonplaats niet bekend. Haar vader en moeder stellen het op prijs als hun anonimiteit gerespecteerd wordt. Via sociale media wordt op dit moment het bericht verspreid dat ze is overleden. Dat is absoluut niet waar. We vragen jullie dit bericht niet verder te verspreiden en/of te verwijderen.

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--