Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Paleis voor een Prikkie: Brian en Peer creëren 'gypsy' woonkamer

'Maar lukt dat voor 250 euro?'; woensdag, 21.30 uur, SBS 6

Deel:

Brian Jacobs en Peter Akkerman, beter bekend als Brian en Peer, reizen in Paleis voor een Prikkie (SBS 6) af naar Rijnsburg. Hier wonen Silvana en Rein samen met hun drie jonge kinderen. Ze schamen zich voor hun interieur, maar hebben helaas geen geld voor nieuwe meubels. Kunnen de twee topdesigners de huiskamer voor 250 euro opnieuw inrichten?

Brian en Peer hebben het stokje overgenomen van hun collega's Frank Jansen en Rogier Smit. In Paleis voor een Prikkie is het nieuwe duo in de Bollenstreek. Silvana en Rein uit Rijnsburg kampen met hoge schulden. Daarom lukt het niet om iets te verbeteren aan het interieur. Het stel krijgt hulp Brian en Peer, maar deze designers hebben vooral veel ervaring opgedaan met interieurs in het luxe segment, zoals een penthouse of een villa aan zee. 

(Tekst loopt door onder de video.)

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

In dit seizoen van Paleis voor een Prikkie zal blijken of het duo ook uit de voeten kan met een budget van slechts 250 euro. Vanavond zullen we zien of de mannen creatief genoeg zijn om de huiskamer van Silvana en Rein voor weinig geld op te knappen.

'Gypsy' inrichting

Rein houdt van de woonstijl 'gypsy' en daar weten Brian en Peer wel raad mee. Lukt het de Brabantse topontwerpers om met het budget van 250 euro een gypsy paleisje te maken voor deze familie? Aan het eind van de uitzending moet blijken of de bewoners tevreden zijn met het resultaat. 

Paleis voor een Prikkie: Brian en Peer naar Rijnsburg

De topontwerpers Brian Jacobs en Peter Akkerman gaan op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes. In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie voorzien Brian en Peer de huiskamer van Silvana en Rein uit Rijnsburg voor 250 euro van een nieuwe inrichting. 

Woendag 2 september, 21.30 uur, SBS 6

Beeld: Wessel de Groot

--:--