Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Presentatrice Anne-Mar Zwart is zwanger van haar tweede kindje

Presentatrice Anne-Mar Zwart (38) is zwanger van haar tweede kindje. Dat heeft ze gedeeld in een vrolijke reel op haar Instagramaccount. Anne-Mar verwacht in juli haar zomerbaby.

Deel:

In de video die Anne-Mar woensdag op Insta deelde, toont ze beelden van de afgelopen weken, waarin haar groeiende buikje zichtbaar is. Je ziet haar onder andere in de aansluitende roze jurk die ze afgelopen zaterdag droeg naar de Zapp-awards.

Voor Anne-Mar is zwanger worden niet vanzelfsprekend. Ze is daarom ook ontzettend dankbaar en verrast dat een tweede zwangerschap zich zo snel aandiende. “Onze eerste zoon Fender kregen we niet zomaar*, voor een tweede zwangerschap zouden we weer een medisch traject in moeten gaan.

Voor een tweede zwangerschap zouden we weer een medisch traject in moeten

Presentatrice Anne-Mar Zwart

Mijn man Roger en ik waren verkennend het traject in gestapt. Maar bizar genoeg kwam mijn cyclus heel snel op gang. Dat betekende dat we sneller dan verwacht de kans kregen om een embryo terug te laten plaatsen. Daar zijn we voor gegaan en bij poging één was het raak. Heel bijzonder en we zijn er natuurlijk ontzettend blij mee!”

Anne-Mar en werd in oktober 2020 voor de eerste keer moeder. Zoontje Fender werd na een zwangerschap van 35 weken geboren.

Geen alcohol

Nog voordat Anne-Mar wist dat ze zwanger was, vroeg Eva haar om mee te doen met de challenge om een maand lang geen alcohol te drinken. Omdat Anne-Mar voor haar zwangerschap regelmatig een wijntje dronk en ze dat eigenlijk niet meer wilde, wist ze: deze uitdaging moet ik aangaan. Hoe dit afgelopen is, wat Anne-Mar zo fijn vindt aan wijn en hoe ze nu het niet-drinken volhoudt: dat lees je allemaal in Eva 2 van 2024.

Willen jullie geen kinderen?

* In de podcast Willen jullie geen kinderen? deelt Anne-Mar haar persoonlijke verhaal rondom het krijgen van een kindje. Uiteindelijk kreeg zij via de vruchtbaarheidsbehandeling ICSI een kerngezond jongetje Fender. Uit het eerste fertiliteitstraject ontstonden meerdere embryo’s, een daarvan is teruggeplaatst en leidde tot haar tweede zwangerschap.

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Beeld: Moon Jansen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--