In het programma EO Life maak Elizabeth Lopez, winnares van Heel Holland Bakt, iedere week iets lekkers in de keuken. Met onderstaand recept kun jij dit feestelijke casinobrood ook maken.
Ingrediënten
Een pak Sandwich brood
2 blikjes tonijn
½ ui
Zout en zwarte peper
Mayonaise
2 pakjes Philadelphia roomkaas naturel
1 fles Heinz Sandwich Spread naturel
1 pak Cheddar Cheese in plakjes
1 pakje rode Tapenade
1 pakje groene Tapenade
Cherry tomaatjes
Zwarte en groene olijven voor decoratie
Bereidingswijze
Meng de tonijn in een kom met de in stukjes gesneden halve ui, zout, zwarte peper en mayonaise
Breng een laag Sandwich Spread op een plak Sandwich brood en smeer daarna het tonijnmengsel daarop.
Dek af met een plak sandwich brood.
Breng opnieuw een laag Sandwich Spread op het brood en leg nu debplakken kaas erop. Dek dit af met brood.
Breng opnieuw Sandwich Spread op het brood en dan de groene tapenade.
Breng opnieuw Sandwich Spread op het brood en dan de de rode tapenade.
Eindig met een plak brood.
Klop de roomkaas luchtig en bestrijk de boven- en zijkanten van het brood met de roomkaas. Gebruik de cherry tomaatjes en de olijven om het brood mooi te versieren.
Laat het brood minsten 30 minuten in de koelkast opstijven.