Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Thema Opwekkings-conferentie 2020 bekend

Jubileumeditie Pinksterconferentie

De jubileumeditie van de Pinksterconferentie staat een heel weekend lang in het teken van het thema ‘Het komt door Zijn naam’. De 50e editie van de conferentie voor jong en oud vindt van 29 mei t/m 1 juni 2020 plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Deel:

"Opwekking organiseert haar jaarlijkse Pinksterconferentie voor de vijftigste keer," vertelt Maartje Dekens, communicatieadviseur van Opwekking. "Vijftig keer beleefde jong en oud een weekend lang het Pinksterfeest met elkaar. Vijftig keer deed God wonderen. Vijftig keer stroomden mensen uit allerlei kerken uit heel Nederland samen om onderwijs, toerusting en kracht te ontvangen voor hun navolging van Jezus."

50 jaar Opwekking

“Zo’n mijlpaal kan natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en kleurt ook het thema van de komende conferentie", legt Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking uit."Toch willen we niet alleen maar terugkijken; we verlangen ook naar een krachtige werking van Gods Geest tijdens deze 50e Pinksterconferentie. We hebben immers steeds weer Gods aanraking en leiding nodig om Hem met heel ons hart en onze ziel te volgen.” 

Lees ook: Opwekking, daar regent het toch altijd?
Lees ook: Opwekking, daar regent het toch altijd?

Het komt door Zijn Naam

'Het komt door Zijn naam en door het geloof in Zijn naam!', zijn de woorden van Petrus uit Handelingen 3 (NBV), als hij samen met Johannes een verlamde heeft genezen in Jezus’ naam. “Die paar woorden drukken onze gedachten rondom dit bijzondere jubileum zo mooi uit," vervolgt Ruben Flach. "Er is kracht en autoriteit in de naam van Jezus! Alles wat God in de afgelopen vijftig jaar in en door Opwekking heeft gegeven, kwam door Zijn naam. Net als alles wat we verwachten voor de Pinsterconferentie in ons jubeljaar. En die ene naam boven alle naam willen we met al die duizenden bezoekers tijdens het Pinksterweekend belijden.”

Registratie

De registratie voor de Pinksterconferentie start op 1 februari 2020. Vanaf die datum kan men zich opgeven als kampeerder en/of medewerker. Meer informatie komt de komende tijd beschikbaar via www.ikganaaropwekking.nl.

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--