Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zo wordt je verkiezingsavond leuk! Toch?

Deel:

We willen er als Lazarus voor gaan zorgen dat jouw verkiezingsavond een heel goede wordt, ongeacht de uitslag. Met elkaar, met bier, met muziek en vooral: met ons kabinet van hoop. Reserveer snel je ticket om erbij te zijn! 

Kan de verkiezingsavond ook leuk worden? Kun je samen iets vieren in plaats van op de bank thuis naar de grafiekjes op tv te staren? Is er tussen al het slechte nieuws ook hoop?

Als Lazarus denken we van wel. Daar gaan we gewoon voor zorgen. De avond van 15 maart vieren we met een grote groep de verkiezingsavond. Er is genoeg bier, de uitslagen komen langs, er is prachtige muziek, en vooral: we installeren ons eigen kabinet van hoop.

Een kabinet van wat?

We gaan een ministers aanstellen op thema’s die echt belangrijk zijn. Dus de minister van feiten, die alle blabla ontmaskert. Een minister van 7 maal 70 kansen, die niemand afschrijft. Een minister van wijsheid, want dat missen we. Een minister van woede, voordat het al te soft wordt allemaal. Een minister van mooie liedjes, want, nou ja, duhu. En zo nog een paar fraaie ministeries.

Op onze avond vertellen deze ministers over hun voorbeelden van hoop en hun eigen goede voornemens. Tussendoor filteren we voor jou de belangrijkste resultaten die langskomen van de verkiezingsuitslagen. En is er ruim de tijd om lekker te ouwehoeren.

Laat weten of je wilt komen!

Ook zin in? Schrijf je dan uiterlijk a.s. zondagavond 26 februari in. Want jouw inschrijving bepaalt of we de avond laten doorgaan. Hebben we er 50, dan gaan wij organiseren en jou een leuke avond bezorgen, ergens in het midden van het land (waarschijnlijk Hilversum).

En denk mee! Welke ministeries wil jij in het kabinet van hoop? En wie zou jij de ideale ministers vinden? Wie zien uit naar je comments.

De avond kost je 17 euro 50. Inschrijven kan op kabinetvanhoop.nl

--:--