Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vermoord in het buitenland: antwoorden in Costa Rica?

Wie vermoordde Sita Dhawtal?; dinsdag, 21.30 uur, RTL 5

Deel:

John van den Heuvel reist in Vermoord in het buitenland (RTL 5) af naar Costa Rica. Daar werden Sita Dhawtal, haar man en nog een derde persoon vermoord. Lukt het de misdaadverslaggever om te achterhalen wat er precies is gebeurd en waarom de slachtoffers moesten sterven?

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. In deze aflevering van Vermoord in het buitenland helpt John van den Heuvel hem om antwoorden te vinden. Wat is het motief voor de moord en hoe staat het proces er nu voor? 

John van den Heuvel naar Puntarenas

Ook hoopt Soeris volgens Hindoestaanse traditie afscheid te kunnen nemen van zijn zus, op de plek waar zij vermoord is. Om dit mogelijk te maken, reizen John van den Heuvel en zijn team in Vermoord in het buitenland samen met hem af naar Puntarenas in Costa Rica.

Vermoord in het buitenland – Costa Rica

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht. Vanavond probeert hij de moord op Sita Dhawtal in Costa Rica op te lossen. Samen met haar broer Soeris gaat hij op zoek naar antwoorden. 

Dinsdag 22 december, 21.30 uur, RTL 5

Beeld: William Rutten 

--:--