Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Voormalig sekskoper Jos op zoek naar een leuke date

Jojanneke uit de prostitutie; dinsdag, 21.15 uur, NPO 3

Deel:

In Jojanneke uit de prostitutie (EO) gaat Jos vanavond op zoek naar een leuke date. Hij is al enige tijd gestopt met het bezoeken van prostituees en verlangt naar een vriendin. In deze aflevering ook aandacht voor minderjarige jongens en meisjes in de prostitutie.

"Jos is een van de mannen die mij schreven naar aanleiding van de vorige serie, Jojanneke in de prostitutie," vertelt presentator Jojanneke van den Berge. "Hij vergelijkt prostitueebezoek met roken. Je geniet er misschien van, maar je houdt er een vervelende nasmaak aan over."

Op zoek naar echte intimiteit

Jos zat vast in een wereld die hem niet gelukkig maakte. Een buddy helpt hem nu om te stoppen. Vanavond zien we in Jojanneke uit de prostitutie hoe Jos op zoek gaat naar een date. Lukt het hem om de intimiteit te vinden waarnaar hij verlangt, met iemand die hij niet hoeft te betalen?

Wie zijn de pooiers van minderjarige jongens en meisjes in de prostitutie?

Jojanneke van den Berge gaat ook op zoek naar de pooiers van minderjarige jongens en meisjes die in de prostitutie werken. Ze ontmoet in deze aflevering van Jojanneke uit de prostitutie een ronselaar die via Facebook jonge meisjes heeft geworven voor betaalde seks. Het werk van een andere ronselaar legt ze vast met een verborgen camera. Waar liggen zijn grenzen?

Jojanneke uit de prostitutie

De EO zendt vanavond de derde aflevering in de reeks Jojanneke uit de prostitutie uit. Jojanneke van den Berge laat zien dat het moeilijk is om uit de wereld van de betaalde seks te stappen. Ook slaat Jojanneke alarm over de vele minderjarige jongens en meisje die in de prostitutie werken. Je kunt hier alle afleveringen terugkijken

Dinsdag 16 maart, 21.15 uur, NPO 3 

Kijk 'Jojanneke uit de prostitutie' hier terug

--:--