Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Webserie 'Gered' krijgt vervolg op YouTube in een andere vorm

De webserie 'Gered' krijgt een vervolg in een ander jasje

'Gered' ken je misschien als online serie van het programma 'Redders op zee'. In 'Gered' komen mensen aan het woord die door de KNRM gered zijn uit benarde situaties. De webserie krijgt een vervolg, maar in een andere vorm.

Deel:

In het programma Redders op zee maak je kennis met de vrijwilligers bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Bij nacht en ontij varen zij uit. Ze trotseren de grootste stormen om mensen in nood te helpen. In de zes afleveringen van Redders op zee wordt het wel en wee op vier reddingstations in beeld gebracht: IJmuiden, Ouddorp, Ter Heijde en Marken. Hierbij werd de online serie Gered gemaakt, waarin mensen die gered zijn door de KNRM hun verhaal vertellen. De vier verhalen zijn te zien op NPO Start en op het YouTube kanaal van de EO.

Ontdek de webserie van 'Redders op zee': 'Gered'

Lees ook over:

Ontdek de webserie van 'Redders op zee': 'Gered'

Nieuw seizoen van 'Gered'

De webserie Gered krijgt een vervolg. Het nieuwe seizoen vertelt een breder verhaal dan alleen personen die zijn gered door de KNRM. In dit seizoen gaat het over redding in de breedste zin van het woord. Als je leven letterlijk of figuurlijk aan een zijden draadje hangt, kan een redding jouw leven en dat van de mensen om je heen op z’n kop zetten. Er komen mensen aan het woord die dit aan den lijve hebben ondervonden.

Iwan werd gered uit een leven vol criminaliteit

Lees ook over:

Iwan werd gered uit een leven vol criminaliteit

De eerste aflevering is nu te zien op het EO YouTube kanaal.

--:--