Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wij Emigreren: Bas en Sabrina verkassen naar Zuid-Spanje

'Al een half jaar zonder water en elektriciteit'; dinsdag, 21.30 uur, SBS 6

Deel:

De reportageserie Wij Emigreren (SBS 6) volgt Nederlandse stellen die een nieuw leven beginnen in het buitenland. De kijker is getuige van de voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid en de eerste stappen van het stel in het nieuwe land. In deze aflevering proberen Bas en Sabrina een camperplaats op te zetten in Zuid-Spanje.

Veel mensen dromen ervan om naar het buitenland te emigreren en daar een onderneming op te zetten. Toch zettten maar weinigen daadwerkelijk die stap. In Wij Emigreren volgt de kijker stellen die voorgoed verhuizen naar het buitenland om een camping op te zetten, een B&B te realiseren of een restaurant te runnen.

(Tekst loopt door onder de foto.)

Wij Emigreren Bas Sabrina Zuid-Spanje
In 'Wij Emigreren' zien we dat er nog veel moet gebeuren als Bas en Sabrina de sleutel krijgen. Credits: Talpa.

Bas en Sabrina willen een camperplaats en een bar beginnen in Pinoso in de regio Alicante in Zuid-Spanje. Ze hebben voor 75000 euro een oude bar met 6000m2 grond gekocht van de overwaarde van het huis van Sabrina in Amsterdam. Helaas ondervinden ze in hun nieuwe omgeving veel tegenslagen.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Wij Emigreren Bas Sabrina Zuid-Spanje
Ondanks alle tegenslagen maken Bas en Sabrina er het beste van. Credits: Talpa.

In deze aflevering van Wij Emigreren neemt het programma een kijkje bij Bas en Sabrina. Lukt het dit stel nog steeds om de moed erin te houden? Ze bivakkeren al ruim een half jaar zonder water en elektriciteit in een caravan. 

Wij Emigreren: Bas en Sabrina

Zes Nederlandse gezinnen laten de camera's van dit programma toe in hun leven terwijl ze zich in een buitenlands avontuur storten. Lukt het de stellen om een nieuw leven te beginnen op hun droombestemming? Deze aflevering gaat over de belevenissen van Bas en Sabrina. Zij ondervinden de nodige tegenslagen als ze een camperplaats en een bar willen beginnen in Zuid-Spanje.

Dinsdag 10 december, 21.30 uur, SBS 6

Beeld: Talpa

--:--