Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wil jij meelopen in de processie van The Passion?

Meld je snel aan!

The Passion, het jaarlijkse tv-evenement op Witte Donderdag, zoekt ook voor deze editie mensen die willen meelopen in de processie. De inschrijving begint dinsdag 14 januari om 10.00 uur. Wil jij meedoen? Zorg er dan voor dat je er snel bij bent.

Deel:

The Passion vindt dit jaar plaats in Roermond. Het paasverhaal over de laatste uren van Jezus, dat door bekende Nederlandse artiesten wordt verbeeld en gezongen, wordt voor de tiende keer opgevoerd. Tijdens de opvoering dragen verschillende mensen een lichtgevend kruis in een optocht door de stad.

Wanneer is de processie?

De processie is een onderdeel van het live televisie-evenement van The Passion en vindt plaats op donderdag 9 april 2019. De uitzending is om 20.30 uur op NPO 1.

Wie kunnen zich opgeven?

Iedereen die enthousiast is over The Passion en de boodschap van hoop en verbinding wil uitdragen, kan zich aanmelden voor de processie. Mensen lopen met heel verschillende persoonlijke drijfveren mee.

Waar moeten mensen aan voldoen?

Deelnemers moeten in staat zijn om de processie mee te kunnen lopen. Wie mindervalide is en een begeleider heeft, moet ook zijn of haar begeleider aanmelden.

Zijn er kosten aan verbonden?

Meelopen met de processie is kosteloos. Het belangrijkste is dat deelnemers gemotiveerd zijn om mee te lopen en dat er geen drempels zijn.

Hoe kunnen mensen zich opgeven?

Dinsdag 14 januari om 10.00 uur is het inschrijfformulier open op Thepassion.nl. Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want vorig jaar was de processie na anderhalf uur vol.

--:--