Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Win een meet & greet met boswachter Lennard

Fotowedstrijd Gelderland

Dat Gelderland indruk maakt qua natuurschoon is logisch; met de Veluwe als middelpunt is het nooit niet mooi. Maar er is nog veel meer moois. Deze bekende en onbekende plekken willen we delen met de rest van Nederland. Hoe? Door jullie foto's! Degene die de allermooiste foto maakt, krijgt de unieke kans om mee op stap te gaan met boswachter Lennard.

Deel:

Dat ene mooie plekje op de Veluwe. De creatieve aanblik van Park Sonsbeek. Of de weidse vergezichten van de Ginkelse Heide. Stuk voor stuk fotogenieke plekken en wij doen niets liever dan dit soort mooie beelden delen. Daarom zijn we op zoek naar jouw mooiste natuurfoto, gemaakt in Gelderland.

Gelderland

Hoe werkt het?

  • Maak een foto van die ene mooie boom of dat prachtige stuk bos in Gelderland;
  • Doe dit verticaal (dit ivm het delen in de Instagram Stories);
  • Mail jouw foto naar nederlandplantbomen@eo.nl;
  • Noem daarbij jouw naam, de locatie van de boom of het bos en eventueel jouw Instagramaccount;
  • De jury -bestaande uit  presentator en deelnemer aan 'Het perfecte plaatje' Bert van Leeuwen- beoordeelt alle inzendingen en kiest de zes mooiste foto's.
  • Wij plaatsen op zondag 7 februari de top zes  op de Instagrampagina van Nederland plant bomen;
  •  Op dinsdag 9 februari maken we de winnaar bekend op dezelfde Instagrampagina.

Wat kan je winnen?

De winnaar krijgt de kans om twee uur lang mee op stap te gaan met boswachter Lennard. Een unieke kans om te ervaren hoe het is om boswachter te zijn en om Lennard -figuurlijk natuurlijk- het hemd van het  lijf te vragen! Uiteraard binnen de coronarichtlijnen en op een moment in overleg.

Dus ga naar buiten, camera mee en vooral: geniet van al het moois dat Gelderland te bieden heeft!

Volg ons op Instagram
Volg ons op Instagram

Niks meer missen van Nederland plant bomen? Volg ons op Instagram! De mooiste natuurfoto's, de leukste boswachters en inspirerende video's van BN-ers. Mis het niet!

--:--