Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Maak kans op kaarten voor de film 'Sound of Freedom'

Vanaf heden in de Nederlandse bioscoop

Sinds vorige week is de spraakmakende film 'Sound of Freedom' in vrijwel alle Nederlandse bioscopen te zien. De film was deze zomer een enorm succes in Amerika en versloeg zelfs populaire films als 'Mission Impossible' en 'Indiana Jones'. De film 'Sound of Freedom' van regisseur Alejandro Monteverde is gebaseerd op waargebeurde reddingsacties van kinderen uit kinderhandel en seksuele uitbuiting.

Deel:

Hoofdrollen worden gespeeld door Jim Caviezel (bekend van 'The Passion of the Christ'), Bill Camp en Mira Sorvino (winnares van een Oscar voor haar rol in 'Mighty Aphrodite'). De film is geproduceerd door Angel Studios, bekend van grote christelijke titels als 'His only Son' en 'The Chosen'. 'Sound of Freedom' wordt in Nederland uitgebracht door Dutch Filmworks in samenwerking met NEEMA Media.

Kinderhandel

Helaas is kinderhandel nog steeds aan de orde van de dag. Wereldwijd leven meer dan 50 miljoen mensen in moderne slavernij. 1 op de 4 mensen in slavernij is kind. Dat zijn schrikbarende aantallen met hartverscheurende verhalen erachter en daarom is het onderwerp van 'Sound of Freedom' actueler en urgenter dan ooit.

Missie

'Sound of Freedom' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een CIA-agent die zich in het dagelijks leven bezighoudt met pedofiliezaken. Wanneer hij de kans krijgt om een achtjarig jongetje te bevrijden uit de handen van wrede kinderhandelaars, wordt hij gegrepen door het verhaal van het zusje dat nog steeds vermist wordt. De agent zegt zijn baan op om zich volledig te kunnen richten op het bevrijden van kinderen die slachtoffer zijn van kinderhandel en uitbuiting. Zijn missie brengt hem uiteindelijk naar de donkerste uithoeken van Colombia, waar hij zelfs zijn eigen leven op het spel moet zetten om de kinderen te kunnen redden.

Win kaarten voor 'Sound of Freedom'

Stuur vóór 8 november een mail met je naam en adresgegevens naar Visie@eo.nl
De winnaars krijgen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--