Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Agenten 'Bureau 040' komen meteen in actie na lockdown

Op pad met politie Eindhoven; woensdag, 21.30 uur, RTL 4

Deel:

Presentator Ewout Genemans loopt in de reportageserie Bureau 040 (RTL 4) mee met de politie in Eindhoven. In deze aflevering heeft Nederland net de eerste lockdown van de coronacrisis achter de rug. Agenten moeten al snel in actie komen als de horeca weer opengaat. 

Politieagenten maken veel mee tijdens het uitoefenen van hun beroep. Dit brengt Ewout Genemans van dichtbij in beeld. Zo leert de kijker de mannen en vrouwen in uniform van dichtbij kennen. Vandaag zien we in Bureau 040 dat de horeca na een lockdown vanwege het coronavirus weer open mag.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Bureau 040 Ewout Genemans Eindhoven
In 'Bureau 040' volgt Ewout Genemans agenten die jagen op de dader van een gewelddadige overval. Credits: RTL en Shutterstock.

Kyra en Maritio proberen er alles aan te doen om het Eindhovense uitgaansleven in goede banen te leiden. Twee andere agenten komen in Bureau 040 in actie als er een overval met geweld wordt gemeld. Het slachtoffer wordt met een slagaderlijke bloeding naar het ziekenhuis afgevoerd. Lukt het Stijn en Koen om de overvallers aan te houden? 

Ewout Genemans volgt politie Eindhoven in 'Bureau 040'

In de reportageserie Bureau 040 brengt Ewout Genemans van dichtbij in beeld wat er alllemaal komt kijken bij het werk van een politieagent. Vanavond is het in Eindhoven meteen raak als de horeca na de eerste lockdown in deze tijd van corona weer open mag. Ook moeten agenten in actie komen na de melding dat er een gewapende overval is gepleegd. 

Woensdag 14 oktober, 21.30 uur, RTL 4

Beeld: RTL en Shutterstock

--:--