Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Chantal komt werken: handen uit de mouwen in de bouw

'Dakraam plaatsen voor het schaften'; donderdag, 20.30 uur, RTL 4

Deel:

Actrice, zangeres en presentator Chantal Janzen gaat aan de slag in beroepen waarmee ze niet vertrouwd is. In deze aflevering van Chantal komt werken (RTL 4) krijgt ze een uitnodiging om in de bouw aan de slag te gaan. Kunnen de bouwvakkers haar hulp gebruiken? 

Het wordt in elk geval geen rustige dag voor Chantal Janzen, want ze moet al om 7.00 uur komen opdraven. Maar ze laat in deze aflevering van Chantal komt werken wel meteen merken dat ze van aanpakken weet. Al voordat ze de eerste keer mag schaften, weet ze een dakraam te plaatsen. 

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Chantal komt werken Chantal Janzen
Bouwvakkers krijgen in 'Chantal komt werken' hulp van Chantal Janzen, die het werk in de bouw niet gewend is. Credits: William Rutten en Shutterstock .

Ook gaat Chantal vanavond  op pad met volkszanger Rein Mercha. Ze krijgt een heldere opdracht: overal waar ze komt optreden, moet het dak eraf. In een camper, die tevens dient als mobiele kleedkamer, trekt ze in de late uren van bingo naar happy hour. Nu is Chantal wel zangeres en musicalactrice, maar weet ze ook in dit circuit een goed figuur te slaan? 

Chantal komt werken

Chantal Janzen maakt in deze serie kennis met diverse beroepen. Ze merkt dat haar tijdelijke collega’s steeds enthousiaste verhalen over hun werk vertellen. In Chantal komt werken gaat er keer op keer een wereld voor haar open als ze aan het werk gaat in een omgeving die ze niet kent.

Donderdag 28 mei, 20.30 uur, RTL 4

Beeld: William Rutten en Shutterstock 

--:--