Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Podcast | Vrij om te leiden

Waar je ook bent, wie je ook bent!

Sommige vrouwen zijn van nature een voortrekker. Anderen volgen liever. Hoe jij ook geschapen bent, wij geloven dat ieder mens het in zich heeft om een leider te zijn. In de cursus 'Vrij om te leiden’ willen we het leiderschap dat jij in je hebt laten ontkiemen en bloeien, zodat door jou iets moois mag ontstaan. Op wat voor manier, voor welk doel of op welke plek dan ook.

Deel:

Een cursus in leiderschap

Cursus leiderschap
Download het werkboek!.

Werkboek_Vrij_om_te_leiden (.pdf)

De cursus bestaat uit vijf afleveringen waarin voormalig Eva-hoofdredacteur Minella van Bergeijk in gesprek is met Jolanda Nooteboom en Sara Vellenga van Xpand, een organisatie die training/coaching en advies geeft op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Bij de podcastserie ontvang je van ons een werkboek. Hierin vind je bij elke aflevering een passende opdracht en theorie, waarmee je het behandelde thema nog persoonlijker kan toepassen en jouw leiderschap kan laten bloeien.

Beluister de podcast!

Soundcloud | Spotify | Itunes

Wil je na deze cursus jouw leiderschap nog verder ontwikkelen? Neem eens een kijkje op de website van Xpand voor toffe events of een coachingtraject!

Geschreven door

Hedi Kruithof

--:--