Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De smeuïgste 1-aprilgrappen

“Er zit gel op de deurklinken, folie over de wc-pot, theezakjes hangen aan de douchekop en plakbandjes versperren de deuropening.”

1 april: De dag van de lach, de schrik en het geplaag. Maar liefst 85% van de Eva-volgers op Instagram gaf aan wel eens in de maling genomen te worden op deze dag. Jullie deelden de leukste en spraakmakendste grappen.

Deel:

Zo at Anne een bijzonder paasei. Haar kinderen hadden namelijk druiven in de glinsterende papiertjes gestopt.  

Voor Jet zat het niet mee, zij werd door een kind in haar gezicht geslagen: ‘’Grapje’’, zei het kind met een voorzichtige grijns. Het bloed liep langs Jet haar mondhoek en ze heeft toch maar even uitgelegd dat dat niet grappig is.

Gerda is docent en haar computermuis ging tijdens haar les alle kanten op. Toen ontdekte ze een usb-stick in haar laptop. Wat bleek? De leerlingen bestuurden haar muis hiermee.

Soms heb je zin in een zoete snack, maar de snack van Alinda kreeg een wel heel rare smaak. Haar Oreo-koekje had stiekem een tandpastavulling gekregen.

Willemieke schrok enorm tijdens het opendraaien van haar kraan. Een plakbandje hield het water tegen. Hierdoor spoot het omhoog, recht in haar gezicht.

Wil je meer artikelen over opgroeien en gezin lezen?

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Die tiener van jou

Mieke herkent de grap van Willemieke “Elk jaar wordt er wel iemand natgespoten door plakbandjes onder de kraanopening. Dit heb je van tevoren niet door, dus succes gegarandeerd!” 

Door Miekes tieners worden jaarlijks alle 1-aprilgrappen uit de kast getrokken. Ze deelt deze en andere verhalen over de 1-aprilgrappen van haar kinderen op haar Instagram @dietienervanjou.

“Mijn tieners van 12, 14 en bijna 16 maken elk jaar weer van de gelegenheid gebruik om zoveel mogelijk grappen uit te halen. Door de dag heen worden allerlei kleine flauwe grapjes naar elkaar gemaakt en er wordt van alles door het huis verstopt. Er zit gel op de deurklinken, folie over de wc-pot, theezakjes hangen aan de douchekop en plakbandjes versperren de deuropening.
Waar ik het hardst om moest lachen, was toen mijn hoofd uitgeprint op de binnenkant van het wc-deksel was geplakt.”

Geschreven door

Lydia Nijenhuis

--:--