Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze online trainingen zorgen voor rust, liefde en groei in jouw leven

Investeer je dit jaar ook in jezelf?

Denk jij: goede voornemens werken toch niet, dus ik doe er lekker niet aan? Heel goed want gedrag veranderen doe je even niet zomaar door een mooi lijstje op te stellen. In de training 'Groeien in goede gewoontjes' leer je hoe je wél jouw doelen kunt behalen. Word je al moe van het idee? Dan is onze training 'Leren rusten' wat voor jou.

Deel:

Bang dat je overprikkeld wordt door al die nieuwe info en ervaringen? De training 'Hoogsensitief leven' volg je gewoon thuis en wanneer je zelf wilt. Staat de liefde bij jou op één? Dan is 'Verbeter je relaties' jouw match!

Bij onze Eva academie bieden we verschillende trainingen aan. Waar wil jij dit jaar in groeien?

Eva's online training 'Groeien in goede gewoontes'

Verlang jij ernaar vitaler in lijf, leven, relaties, geloof & werk te zijn? Ervaar jij dat het ingewikkeld is om dit verlangen waar te maken? Verandersupporter Durk de boer leert jou groeien in de door jou gewenste goede gewoontes.

Wij vrouwen met een beetje levenservaring, weten als geen ander dat écht veranderen – op je werk en thuis- niet makkelijk is. In de training Groeien in goede gewoontes leer je hoe je doelen kan stellen die wél werken, hoe je daarbij gedrag kiest dat wél tot succes leidt en welke support wél helpt bij verandering

Lees hier meer over de training.

Eva's online training 'Leren rusten'

Je agenda zit vol en in je hoofd is het druk. Ook al had je aan het begin van de week zoveel energie, je voelt die in alle drukte stukje bij beetje wegsijpelen. Hoe leer je rusten midden in de chaos? Kunnen rust en werk (of opleiding, huishouden, vrijwilligerswerk...) wel samengaan? In de online training Leren rusten helpen Eva en stiltetrainer & auteur Mirjam van der Vegt jou op weg met het toepassen van rust in jouw leven

Lees hier meer over de training.

Eva's online training 'Hoogsensitief leven'

Met deze online training ontdek je hoe je ontspannen en nuchter kunt omgaan met hoogsensitiviteit. Trainer en HSP-coach Margreet Bronk neemt je mee op deze ontdekkingstocht waarin je leert hoe jij:

  • je kunt beschermen tegen emoties van anderen
  • positief met prikkels kunt omgaan
  • keuzes kunt maken voor dingen die echt bij jou passen
  • meer energie hebt om leuke dingen te doen met familie en vrienden
  • meer rust hebt in lijf en hoofd

Lees hier meer over de training.

Eva's online training 'Verbeter je relaties'

Verbeter je relaties is een training over liefhebben. Over wat er mis kan gaan in de liefde en hoe de liefde kan herstellen, hoe je erin kunt groeien, zelfs als het heel erg mis is gegaan. Verbeter je relaties is relatietherapie en dan voor alle contacten die je onderhoudt.  

Deze training is gebaseerd op oude, beproefde wijsheid, gecombineerd met nieuwe, psychologische inzichten, waar schrijver en coach Reinier Sonneveld een praktische, nuchtere training uit heeft samengesteld. 

Lees hier meer over de training

--:--