Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kevin en Nicole gaan met hun drieling naar de dierentuin in 'Meer dan verwacht'

Dit beleven drielingouders Nicole en Kevin in week 1 van ‘Meer dan verwacht’

Kevin en Nicole zijn ouders van drie prachtige meisjes: Ivy, Nova en Mae. Het stel heeft hun leven met een drieling al aardig op de rit. Structuur is voor Nicole enorm belangrijk. Hier vind je hun belevenissen in ‘Meer dan verwacht’ voor de komende week.

Deel:

Aflevering 1

De meiden van Nicole en Kevin zijn deze ochtend op het kinderdagverblijf. Moeder Nicole haalt de meiden in de bakfiets op. Kevin werkt thuis vandaag en daarom luncht hij gezellig met iedereen mee. In de middag rennen Ivy, Nova en Mae samen met Nicole door de speeltuin. Een flinke conditie- en geduldtraining voor mama Nicole.

Aflevering 2

In de ochtend is Nicole aan het werk in het ziekenhuis en daar is ze niet zomaar gaan werken. Bijna vier jaar geleden is in ditzelfde ziekenhuis is de drieling Mae, Nova en Ivy geboren. Veel te vroeg en helaas niet zonder complicaties. Ook Nicole is door het oog van de naald gekropen en heeft weken op de intensive care gelegen. Kevin zoekt zijn verloofde samen met de meiden op, om samen, voor het eerst terug te gaan naar de afdeling waar de meiden ter wereld kwamen.

Het beste van Opgroeien & Gezin tweewekelijks in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Aflevering 3

Kevin en Nicole gaan samen met de kinderen een dagje naar de dierentuin! Maar dit kan natuurlijk niet zonder de goede en gestructureerde voorbereidingen van Nicole. De Excel-lijst is klaar, broodjes zijn gesmeerd en tassen zijn ingepakt. Wat zijn de lievelingsdieren van de meiden? Waar willen ze perse naartoe? Of is de échte attractie van de dag toch de zak snoep die Nicole heeft ingepakt?

Aflevering 4

Nog een paar weken en dan geven Kevin en Nicole elkaar het ja-woord. Voordat het zover is moet er nog van alles geregeld en georganiseerd worden, maar laat dat maar aan Nicole over! Samen met haar moeder en de drieling stappen zij in de tram richting Amsterdam om nog een laatste keer haar trouwjurk te passen en samen met Kevin checkt ze nog een keer de trouwlocatie. Nu het dichterbij komt, loopt de spanning bij het stel op.

Kevin en Nicole uit ‘Meer dan verwacht’: ‘Ik ga het huis uit als de drieling gaat puberen!’

Lees ook over:

Kevin en Nicole uit ‘Meer dan verwacht’: ‘Ik ga het huis uit als de drieling gaat puberen!’

Aflevering 5

Nicole wordt door drieling Nova, Mae en Ivy in het zonnetje gezet. Het is Moederdag! Maar lang genieten van alle aandacht kan helaas niet, want er staat voor Nicole 21 kilometer hardlopen op het programma. Nicole heeft de planning zorgvuldig overgedragen aan Kevin. Aan Kevin dus de taak om op tijd mét alle spullen en de drieling langs de lijn te staan. Alleen hierin is hij één belangrijk ding vergeten …

Lees hier de belevenissen van Tatiana met haar drieling Hope, Faith en Charity in de eerste week.

Foto: Willem Jan de Bruin

Bekijk hieronder de trailer.

--:--