Ga naar submenu Ga naar zoekveld

‘Meer dan verwacht’: Mieke en Nick zijn in blijde verwachting van een drieling

Dit beleven Mieke en Nick in week 1 van ‘Meer dan verwacht’

Mieke en Nick hebben al een dochter van anderhalf, maar nu zijn ze in blijde verwachting van een drieling! Dat valt niet altijd mee, vooral het einde van de zwangerschap valt Mieke zwaar. Dit maken ze de komende week mee in de serie ‘Meer dan verwacht’.

Deel:

Aflevering 1

Mieke is twee maanden zwanger van een drieling en er moet nog een hoop geregeld en gekocht worden. Waar kan je dat nou beter doen dan op de negenmaandenbeurs? Een kinderwagenparcour, babypakjes, luieremmers. Mieke en Nick kijken hun ogen uit en met als hoogtepunt: een 3D echo! Daarna gelijk door naar België om voor de baby-uitzet een drielingkinderwagen op te halen.

Aflevering 2

Voor Mieke en Nick is het een bijzondere en spannende dag. Tijdens de geslachtsecho komt het stel er achter wat de geslachten zijn van hun ongeboren drieling. Zouden ze een zoon krijgen? De hele familie kan niet wachten om te horen of de familie eindelijk een stamhouder krijgt. Iedereen verzamelt zich dan ook bij Mieke en Nick voor een genderrevealparty.

Het beste van Opgroeien & Gezin tweewekelijks in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Aflevering 3

Mieke en Nick hebben veel voorbereidingen te treffen voor de komst van hun drieling. Nu ze weten dat het drie mannen zijn kunnen ze gericht inkopen gaan doen. Alles keer drie, dat loopt behoorlijk in de kosten! Nick wil graag alles op tijd geregeld hebben want een drieling kan zomaar te vroeg geboren worden, daarom maken ze de kinderkamer klaar. En zwanger zijn van een drieling betekent ook aan de lopende band controles en ziekenhuisbezoeken, dus ook nu moeten ze weer naar het AMC voor een check. Is alles nog goed met moeder en zoons?

Aflevering 4

Mieke wordt vandaag verrast. In de vroege ochtend staan haar vriendinnen voor de deur voor een babyshower! Ze gaan samen genieten van een high tea op een boot in Alkmaar, maar lang van dit uitje kan ze niet nagenieten als ze al snel weer onverwacht in het ziekenhuis zit vanwege zwangerschapscomplicaties. Ze heeft veel last van maagzuur, overgeven en ze slaapt slecht. Ze moeten weer naar het AMC. Wéér bloedprikken, wéér onderzoek en wéér wachten. Komt het wel goed?

Aflevering 5

De spanning stijgt voor Mieke en Nick. Mieke is inmiddels 34 weken in verwachting van een drieling en moet regelmatig naar het ziekenhuis voor controles. Wanneer Mieke midden in de nacht last heeft van krampen en harde buiken, vertrekt het stel met haast naar het ziekenhuis. Het gaat nu echt beginnen. De baby’s komen eraan…

Lees hier wat Kevin en Nicole meemaken met hun drieling Ivy, Noa en Mae.

Foto: Willem Jan de Bruin

--:--