Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dossier Van den Heuvel: moord Pieter en Tae Hoovers opgelost?

Zondag, 21.30 uur, RTL 4

Deel:

In de reeks Dossier Van den Heuvel (RTL 4) reist presentator John van den Heuvel de hele wereld over om slachtoffers van criminaliteit bij te staan. In deze aflevering bij hij zich vast in de moord op Pieter en Tae Hoovers, die nooit is opgelost. Vanavond probeert de misdaadverslaggever hier verandering in te brengen.

Samen met zijn team pakt John van den Heuvel  verschillende vormen van misdaad aan. In Dossier Van den Heuvel geeft hij een inkijkje in zijn missie naar gerechtigheid. Vanavond onderzoekt de misdaadverslaggever een moordzaak uit 2017, die nog altijd niet is opgelost. Waarom moesten Pieter en Tae Hoovers sterven?

(Tekst loopt door onder de foto.)

Dossier Van den Heuvel Pieter Tae Hoovers
John van den Heuvel bijt zich vast in oude zaken, zoals de moord op Pieter en Tae Hoovers. Credits: Roland J. Reinders en Shutterstock .

In 2017 worden Pieter (54) en Tae (32) Hoovers doodgeschoten in Amsterdam. De slachtoffers wonen in Thailand, maar verblijven op het moment van de moord in Nederland.

Lost John van den Heuvel de moord wel op?

In Dossier Van den Heuvel besteedt John van den Heuvel uitgebreid aandacht aan de zaak. Waarom is er nog niemand veroordeeld voor deze dubbele moord? Kan John ervoor zorgen dat er eindelijk een doorbraak komt in deze zaak? 

Dossier Van den Heuvel: Pieter en Tae Roovers

Presentatie: John van den Heuvel
Zondag 11 oktober, 21.30 uur, RTL 4 

Beeld: Roland J. Reinders en Shutterstock 

--:--